Kiitos kuluneesta puolesta vuodesta! | Liikuntakeskus Voitto
Skip to content

Kiitos kuluneesta puolesta vuodesta!

Minnan kanssa ollaan puoli vuotta työskennelty yhdessä niin fyysisen, kuin psyykkisenkin hyvinvoinnin parissa. Projektimme jatkuu edelleen parilla kuukausittaisella tapaamisella. Minna on tehnyt minun silmissä jo huikean muutoksen niin henkisellä kuin fyysiselläkin puolella. Alla Minnan palaute tähän astisesta matkasta:

"Joonas, lämmin kiitos tästä kuluneesta puolesta vuodeta.

En olisi tässä ilman sinun ohjeitasi, tsemppaamistasi ja luentojasi. Kunto on kasvanut ja henkinen hyvinvointi kohentunut. Olet ollut lempeä ja kannustava "perseelle potkija" :) Et syyllistä vaikka treenejä on jäänyt väliin ja vaikka mentaalisella puolella on jauhettu samoja asioita moneen kertaan. On tosiaan purettu stressiäkin kahteen tuntiin venyneellä luennolla ja olet takonut jäärälle, että pitää osata olla armollinen itselle.

Alussa niin fyysinen kuin henkinen hyvinvointi oli aika nolla, ellei jopa pakkasen puolella. Tavoitetta kohti olen mennyt välillä paremmin ja välillä huonommin. Matkaa on vielä, etenkin henkisellä puolella mikä heijastuu moneen asiaan, jotta myös fyysinen puoli kokisi kunnon kohenemisen kunnolla. Vaikka pieniä puutteita/virheitä vieläkin löydän itsestäni, alan kuitenkin tuntemaan, että olen omassa kehossani.

Oivalsin, että arkiliikuntaa ei tarvitse suorittaa. Tämän oivalluksen tajusin vasta tämän puolen vuoden loppusuoralla. Kävelylenkeillä olen jättänyt Sport trackerin pois päältä. Ei matkan pituutta eikä aikaa, jota vertailla aiemmin tehtyyn lenkkiin. Nyt on ollut paljon helpompi lähteä ja käydä kävelyllä.

Oman pään sisällä täytyy tehdä vielä töitä (paljon) ja mielelläni jatkan tätä matkantekoa, jos vain jaksat tätä ”riippakiveä” perässä vetää ;)
Vielä on monta oivallettavaa asiaa, jotta pääsen siihen, että olen sinut itseni kanssa.

Tuntuu hyvälle, että on joku, joka ymmärtää ja osaa auttaa.

Kiitos!"

Minua valmensi

Joonas Hakala

Tutustu valmennuksiimme ja ota yhteyttä!


Personal training

räätälöityä valmennusta juuri Sinulle

Lue lisää..


Duo-valmennus

valmennusta sinulle ja kaverillesi

Lue lisää..


Voittoryhmä-valmennukset

valmennusta suosituissa pienryhmissä

Lue lisää..


Yritys-valmennus

valmennusta yritysporukalle

Lue lisää..

Liikuntakeskus Voitto

Terminaali

Tyrnäväntie 16
90400 Oulu

p. 044 988 0777 (ma-to klo 15-19 ja pe klo 11-14)
info@liikuntakeskusvoitto.fi

Jos sähköpostiisi ei vastata yhden arkipäivän viivellä, niin jotain on pielessä. Tarkista roskapostisi ja soita meille tarvittaessa!

   

© Liikuntakeskus Voitto
www: WebWire

Voitto avoinna kulkukortilla ma–su klo 05–23

Asiakaspalvelu ma–to klo 15–19 
ja pe klo 11–14 (kesä- ja heinäkuussa perjantaisin suljettu)

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirje!

Sähköpostiosoite