Voiton jäsenyys Matti Pikkarainen | Liikuntakeskus Voitto
Skip to content

Matti Pikkarainen

Useille oululaisille tuttu tuomiorovasti Matti Pikkarainen nauttii eläkepäivistään. Arki täyttyy kuntosalilla käymisestä, valokuvauksesta, moottoripyöräharrastuksesta ja metsästysreissuista. Voittoon Matti tuli tutustumaan puolisonsa kanssa aika pian Voiton avaamisen jälkeen. Puitteet vaikuttivat molemmille sopivilta, joten pariskunta päätyi ostamaan jäsenyydet.

”Piti saada jotain positiivista liikettä elämään”, Matti kuvailee motiiviaan kuntosalilla käymiseen. Lapsuudesta saakka yleisurheilusta innostunut mies on ollut tuttu näky niin jalkapallokentillä kuin judotreeneissä. Ajan myötä työelämä ja terveysongelmat veivät aikaa liikuntaharrastuksilta. ”Painoa alkoi kertyä kilo per vuosi -tahtia”, hän kertoo.

”Tuli sen taju, että pitää olla vähintään auttavassa kunnossa, jos meinaa vielä elää ja touhuta”.

Voitossa Matin löytää useimmiten päiväsaikaan laiteharjoittelun parista. Treenin päätteeksi sosiaalisista kontakteista nauttiva mies jututtaa usein muita Voittolaisia vaikkapa saunassa. ”Täällä on mukavaa porukkaa. Ikärakenne on heterogeeninen ja ihmiset välittömiä. Voitto on sosiaalinen yhteisö”.

Matin näkemys hyvinvointiin on aika selkeä. ”Hyvinvointi on henkistä ja fyysistä tasapainoa. Henkinen tasapaino tulee siitä, että on sinut itsensä kanssa. Ettei pyri olemaan enempää mitä on. Jos meinaa jaksaa pitää henkisestä puolestaan huolta, on jaksettava pitää myös fyysisestä kunnosta huolta”.

Matin resepti tasapainoon on yksinkertainen. ”Liikuntaa, hyvää ruokaa ja harrastuksia. Jotain sellaista toimintaa, jossa viihtyy”.

Teksti ja kuva Minna Kumpulainen

 

wrap

Tutustu valmennuksiimme ja ota yhteyttä!


Personal training

räätälöityä valmennusta juuri Sinulle

Lue lisää..


Duo-valmennus

valmennusta sinulle ja kaverillesi

Lue lisää..


Voittoryhmä-valmennukset

valmennusta suosituissa pienryhmissä

Lue lisää..


Yritys-valmennus

valmennusta yritysporukalle

Lue lisää..

Liikuntakeskus Voitto

Terminaali

Tyrnäväntie 16
90400 Oulu

p. 044 988 0777 (ma-to klo 15-19 ja pe klo 11-14)
info@liikuntakeskusvoitto.fi

Jos sähköpostiisi ei vastata yhden arkipäivän viivellä, niin jotain on pielessä. Tarkista roskapostisi ja soita meille tarvittaessa!

   

© Liikuntakeskus Voitto
www: WebWire

Voitto avoinna kulkukortilla ma–su klo 05–23

Asiakaspalvelu ma–to klo 15–19 
ja pe klo 11–14 (kesä- ja heinäkuussa perjantaisin suljettu)

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirje!

Sähköpostiosoite