Pauliina Sohlo | Liikuntakeskus Voitto
Skip to content

Pauliina Sohlo

Ryhmäliikuntaa rakastava Pauliina on useimmiten yhtä hymyä. Hyvä fiilis ja energinen olo näkyvät naisesta kauas. ”Mitä enemmän porukkaa ja meininkiä, sitä parempi”, hän nauraa.

Voittolaiseksi Pauliina päätyi, kun nuori nainen muutti omilleen ja etsi mieluista kuntosalia. Voitto tuntui luontevalta valinnalta sekä hinnan että sijainnin puolesta – jumpassa käynti hoituu sujuvasti työpäivän päätteeksi. ”Perheemme on aina ollut liikunnallinen, joten halusin kotoa muutettuani löytää omaan budjettiini sopivan salin”, vastavalmistunut kandi kertoo.

Yksi tärkeä motiivi liikuntaharrastukselle on Pauliinan mukaan jaksaminen arjessa. Pikaiset pyrähdykset ja portaiden kiipeäminen tuntuvat vaivattomilta, kun keho on vahva ja kestävyyskunto hyvä. Välillä arki on vienyt niin mennessään, ettei liikunnalle ole ollut säännöllisesti aikaa. ”Sohvamoodi iskee päälle yllättävän helposti, jos ei liiku säännöllisesti”, hän kertoo.

Työmatkat Pauliina taittaa cyclocross-pyörällä. Kevyesti rullaava pyörä vie kestävyysliikkujaksi tunnustautuvan naisen kokeilemaan rajojaan triathlonsprintille kesällä 2017. Pauliina kertookin tarvitsevansa liikunnan motiiviksi jonkin tavoitteen, jota kohti tähdätä. Koska juokseminen, pyöräily ja uiminen ovat hänelle mieluisia tapoja liikkua, lähti haave triathlonista itämään hiljalleen. ”Haluan kokeilla nyt ensin sprinttiä, jossa kisattavat matkat ovat lyhemmät, kuin varsinaisella triathlonilla. Katsotaan sitten, syttyykö triathlon-kipinä.”

Lempijumpakseen Pauliina mainitsee Les Millsin ryhmäliikunnoista muun muassa Bodyattackin sekä Bodypumpin niiden monipuolisuuden vuoksi. Hän pitää siitä, että ympärillä on paljon muita liikkujia ja hyvä musiikki rytmittämässä jumppaa. Talvisin hän käy mielellään sisäpyöräilyssä ylläpitääkseen hyvää pyöräilykuntoa.

Vauhdikas ja hajamieliseksi itseään kuvaileva nainen kertoo joutuneensa kommellukseen, jos toiseenkin Voitossa. Erityisen lämmöllä hän muistelee kertaa, jona hän sai henkilökunnalta urheilupaidan lainaan oman unohduttua kotiin. Kerran työvuoro sekä sen jälkeinen jumppa vei naisen voimat niin, että keho kaipasi ravintoa. Edessä olisi ollut vielä pyörämatka kotiin, ja kaupat olivat jo kiinni. Pelastajaksi osoittautui jumpan vetäjä, joka antoi omasta laukustaan välipalaa uupuneelle urheilijalle. ”Täällä tuntuu, kuin oltaisiin kavereiden kesken. Henkilökunnalta voi kysyä ihan mitä vaan, ja he aina auttavat”, Pauliina kiittelee.

Teksti ja kuva Minna Kumpulainen

 

wrap

Tutustu valmennuksiimme ja ota yhteyttä!


Personal training

räätälöityä valmennusta juuri Sinulle

Lue lisää..


Duo-valmennus

valmennusta sinulle ja kaverillesi

Lue lisää..


Voittoryhmä-valmennukset

valmennusta suosituissa pienryhmissä

Lue lisää..


Yritys-valmennus

valmennusta yritysporukalle

Lue lisää..

Liikuntakeskus Voitto

Terminaali

Tyrnäväntie 16
90400 Oulu

p. 044 988 0777 (ma-to klo 15-19 ja pe klo 11-14)
info@liikuntakeskusvoitto.fi

Jos sähköpostiisi ei vastata yhden arkipäivän viivellä, niin jotain on pielessä. Tarkista roskapostisi ja soita meille tarvittaessa!

   

© Liikuntakeskus Voitto
www: WebWire

Voitto avoinna kulkukortilla ma–su klo 05–23

Asiakaspalvelu ma–to klo 15–19 
ja pe klo 11–14 (kesä- ja heinäkuussa perjantaisin suljettu)

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirje!

Sähköpostiosoite