Se kuntosalin lihava kaveri | Liikuntakeskus Voitto
Skip to content

Se kuntosalin lihava kaveri

Muistan kun ensimmäisen kerran tulin salille tutustumaan. Sekin oli isosiskoni ansiota täysin. Astuin sisään ja tunsin heti olevani ihan väärässä paikassa. Hyvin treenattuja vartaloita pyöri ympärilläni. Itselläni oli hiki jo paikalle kävelemisestä. Istuskelin nahkasohvalle odottelemaan ja pläräsin esitteitä. Samalla seurasin väkeä, ihmisiä tuli ja meni. Toinen toistaan enempi lihaksikkaampia ja paremmassa kunnossa olevia. Itsehän olin käynyt juuri käynyt grillillä syömässä ahdistuksissani... 2 metrinen mies kävelee viereeni ja ojentaa käden kätelläkseen minua. (Melkein juoksin jo tässä vaiheessa karkuun) Hän esittäytyi Tuomoksi ja kyseli kuulumisia. Kertoi että Joonas, tuleva personal trainerini tulisi kohta hakemaan minut. Näytti paikkoja ja esitteli salin toimintaa. Tässä vaiheessa siskoni jonka ansiosta ja rohkaisusta olin paikalla lopetteli treeninsä ja tuli odottelemaan kanssani. Paikalle saapui mies, hyvässä tikissä oleva kaveri. Hymyili ja esitteli itsensä Joonakseksi. Pyysi minua ja Anittaa seuraamaan toimistoonsa.

Siellä pidimme keskustelutuokion, mikä muutti elämäni kulun aikalailla päälaelleen. Kävimme läpi vaihtoehtoja ja aikatauluja. Myöskin tavoitteita yms. Tein Joonaksen kanssa 12kk sopimuksen pieryhmävalmennukseen osallistumisesta. Ryhmässä tulisi olemaan 3-5 osallistujaa. Ma ja ke iltaisin klo 18-19. Yhteiset treenit tuntemattomien kanssa? Huomasin miettiväni että mitähän tästä tulee...

Ensimmäisten treenien aikana tutustuimme muiden ryhmäläisten kanssa toisiimme samalla kun aloittelimme treenausta pikkuhiljaa. Joonas kärsivällisesti kertoi ja opasti liikkeitä. Miten ne tehdään oikeaoppisesti ja miksi juuri niin. Myöskin että miksi liikeparit tehdään tietyssä järjestyksessä... Ravinto-ohjauksesta saimme myöskin pintaraapaisun... Näistä ensimmäisistä treeneistä on nyt kulunut puolisen vuotta. Enään en hermoile salille menoa vaan nautin siitä. Treenit ovat muuttuneet rankemmiksi ja haastavimmiksi. Joonas kehittelee aina jotain uusia juttuja meidän kiusaksi.

Alkujännitykseni kuntosalille menosta olivat myöskin ihan turhia. Pelkkiä ennakkoluuloja. Kukaan ei naureskele siellä toisten suorituksille. Paremminkin tulee rohkaisua ja kannustusta. Kaikki ovat tämän homman joskus aloittaneet. Myöskin pienryhmämme on muotoutunut hyvin tiiviiksi porukaksi. Keskustelemme pienten taukojen aikana ummet ja lammet. Sieltä kautta olen minäkin saanut hyvää tukea myöskin treenaukseen. Kyllä pystyn suosittelemaan ryhmävalmennuksia kaikille. Omaan elämääni se on tuonut paljon.

Jos näet Voitossa tukevan kaverin jolla on oranssi Hankkijan paita, S Wilenin huoltoaseman sponssipaita tai joku muu älytön. Se olen melko varmasti minä. Saa tulla juttelemaan ihmeessä. Voin kertoa kokemuksistani, en enään ujostele.

Matti, se salin lihava kaveri

Minua valmensi

Joonas Hakala

Tutustu valmennuksiimme ja ota yhteyttä!


Personal training

räätälöityä valmennusta juuri Sinulle

Lue lisää..


Duo-valmennus

valmennusta sinulle ja kaverillesi

Lue lisää..


Voittoryhmä-valmennukset

valmennusta suosituissa pienryhmissä

Lue lisää..


Yritys-valmennus

valmennusta yritysporukalle

Lue lisää..

Liikuntakeskus Voitto

Terminaali

Tyrnäväntie 16
90400 Oulu

p. 044 988 0777 (ma-to klo 15-19 ja pe klo 11-14)
info@liikuntakeskusvoitto.fi

Jos sähköpostiisi ei vastata yhden arkipäivän viivellä, niin jotain on pielessä. Tarkista roskapostisi ja soita meille tarvittaessa!

   

© Liikuntakeskus Voitto
www: WebWire

Voitto avoinna kulkukortilla ma–su klo 05–23

Asiakaspalvelu ma–to klo 15–19 
ja pe klo 11–14 (kesä- ja heinäkuussa perjantaisin suljettu)

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirje!

Sähköpostiosoite