Yksilövalmennus Soila Laurio | Liikuntakeskus Voitto
Skip to content

Soila Laurio

Vapaiden painojen puolella ladataan tottunein ottein levyjä tankoon. Voiton asiakas Soila Laurio on tullut treenaamaan valmentajansa Mikon johdolla.

Soila asettuu penkille ja nostaa tangon suorille käsille. Tanko laskeutuu tasaisesti kohti naisen otsaa ja takaisin ylös. Otteet ovat varmat ja ilme keskittynyt.

Kolmikymppinen Soila on harrastanut monipuolisesti liikuntaa koko ikänsä. Eri joukkuelajit sekä ratsastus ovat olleet naisen intohimo jo vuosia. Nykyisin kuntosaliharjoittelun lisäksi hän pelaa salibandya.

Soila on ollut yksilövalmennuksessa mukana puoli vuotta. Päätös valmennusasiakkuudesta tuli yrityksen ja erehdyksen kautta. ”Kävin puolisen vuotta salilla ja ryhmäliikunnassa omien ohjeiden mukaan”, hän kertoo. ”Sitten totesin, että nyt tämä räpeltäminen saa riittää”, hän naurahtaa.

Jo ennestäänkin urheilullinen nainen tahtoi saada lisää lihasta ja vyötärölle kertynyttä rasvaa vähemmäksi kuntosaliharjoittelun avulla. ”Periaatteessa tiesin, miten tulisi syödä, mutta en sitten kuitenkaan. Saliharjoittelusta minulla oli jonkinlainen perusosaaminen ennestään”, Soila kertoo.

Pian hän sopi ajan valmennuskonsultaatioon. Ensimmäinen tapaaminen valmentajan kanssa jännitti. ”Tuntui, että olen niin huonossa kunnossa ja saamaton. Ensitapaamisella mietittiin, mitä tavoitteita minulla on ja millaisella valmennuksella niihin päästään”, hän kertoo. Tavoitteiden asettaminen ei ollut helppoa, sillä Soilalla ei ollut vielä tuossa vaiheessa selkeää kuvaa, mihin kaikkeen hän pystyy.

Tavoitteet alkoivat kirkastua, ja Soila ryhtyi Mikon avustuksella töihin. Valmennuspäätös ei ole kaduttanut päivääkään. ”Olen saanut valmennuksesta niin paljon”, Soila kertoo. Valmennuksen myötä ruokailurytmi ja saliharjoittelun tekniikat ovat hioutuneet Soilalle sopiviksi. Pienillä muutoksilla hän on saavuttanut tärkeimmän tavoitteensa: hyvän olon.

Teksti ja valokuvaus Minna Kumpulainen

 

wrap

Minua valmensi

Mikko Törmälehto

Tutustu valmennuksiimme ja ota yhteyttä!


Personal training

räätälöityä valmennusta juuri Sinulle

Lue lisää..


Duo-valmennus

valmennusta sinulle ja kaverillesi

Lue lisää..


Voittoryhmä-valmennukset

valmennusta suosituissa pienryhmissä

Lue lisää..


Yritys-valmennus

valmennusta yritysporukalle

Lue lisää..

Liikuntakeskus Voitto

Terminaali

Tyrnäväntie 16
90400 Oulu

p. 044 988 0777 (ma-to klo 15-19 ja pe klo 11-14)
info@liikuntakeskusvoitto.fi

Jos sähköpostiisi ei vastata yhden arkipäivän viivellä, niin jotain on pielessä. Tarkista roskapostisi ja soita meille tarvittaessa!

   

© Liikuntakeskus Voitto
www: WebWire

Voitto avoinna kulkukortilla ma–su klo 05–23

Asiakaspalvelu ma–to klo 15–19 
ja pe klo 11–14 (kesä- ja heinäkuussa perjantaisin suljettu)

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirje!

Sähköpostiosoite