Anna itsellesi armoa | Liikuntakeskus Voitto
Skip to content

Anna itsellesi armoa

Kaikki mulle heti nyt! Tunnistatko itsesi edellisestä lauseesta? Et ole ainoa, meitä on paljon. Kyllä vain, kuulun itsekin tähän samaan joukkoon. Puolustaudun tosin sillä, että olen aktiivisesti pyrkinyt eroon tästä ajatusmallista. Elämässä on hyvä olla ja pitääkin olla tavoittelemisen arvoisia asioita, mutta kaikkia näitä asioita ei kannata tavoitella samanaikaisesti, ja varsinkaan mahdollisimman nopeasti.

Vuosi on vaihtunut ja moni painii taas painonpudotuksen ja terveellisten elämäntapojen vaalimisen parissa, ja näin on hyvä tehdäkin. Mutta oletko samaan aikaan uraohjus ja työnarkomaani, ja pyrit etenemään urallasi täyttä vauhtia. Tässä vaiheessa alkaa jo olemaan hiukan hiekkaa potkukelkan jalaksen alla kun ajatellaan puhtaasti omaa hyvinvointia. Lisätäänpä soppaan vielä se, että kotona myös perhe tarvitsee sinua, on puoliso, pari kolme pientä, tai vähän isompaa lasta joita täytyy kuskata hoitoon ja harrastuksiin. Ystävätkin kaipailevat seuraasi. Nyt on jo niin monta rautaa tulessa että niiden terveellisten elämäntapojen noudattaminen alkaa olla todella vaikeaa. Olet valinnan edessä.

Mikä on se elämän osa-alue johon juuri nyt haluat ja voit panostaa kaikkein eniten? Onko terveys ja hyvinvointi prioriteetti numero 1. Jos näin on, täytyy sinun luopua yli kymmentuntisista työpäivistä, 7 päivän työviikoista ja yömyöhään sähköposteihin vastailuista. Sopia perheen kanssa lasten kuskailuista, kauppareissuista ja muista menoista niin, että pystyt nukkumaan riittävät yöunet, panostamaan säännölliseen ja terveelliseen ruokailuun ja raivaamaan kalenterista tilaa liikunnalle. Ystävillekin riittää varmasti aikaa, mutta viikonloppujen illanistujaiset herkkuineen ja myöhään valvomisineen on syytä jäädä hiukan vähemmälle.

Lopulta kaikki on kiinni sinusta itsestä. Sinun täytyy olla se jolla on ohjakset käsissä. Sinun pitää olla kalenterisi herra niissä määrin kuin pakolliset työmenot ja arjen muut kiireet sallivat.

Ole siis itsellesi armollinen, äläkä yritä sotia jokaisella rintamalla yhtä aikaa. Jos yrität saada kaiken, käy hyvin helposti niin, ettet saa lopulta yhtään mitään. Edetään siis pienillä askelilla kohti yhtä tavoitetta kerrallaan.  

Terveisin

Valmentaja Joonas

ps. Tiesitkö, että Voitosta saat ilmaisen Valmennuskonsultaation!

 

Avainsanat: 
Treeniä, armoa, apua

Tutustu valmennuksiimme ja ota yhteyttä!


Personal training

räätälöityä valmennusta juuri Sinulle

Lue lisää..


Duo-valmennus

valmennusta sinulle ja kaverillesi

Lue lisää..


Voittoryhmä-valmennukset

valmennusta suosituissa pienryhmissä

Lue lisää..


Yritys-valmennus

valmennusta yritysporukalle

Lue lisää..

Uusimmat blogissa

04.12.2019

Palautuminen

11.11.2019

Yritysvalmennus

07.11.2019

Pienillä teoilla ”Kohti ääretöntä ja sen yli!”

30.09.2019

Terveellisen ruokailun ja painonpudotuksen ABC

Liikuntakeskus Voitto

Terminaali

Tyrnäväntie 16
90400 Oulu

p. 044 988 0777 (ma-to klo 15-19 ja pe klo 11-14)
info@liikuntakeskusvoitto.fi

Jos sähköpostiisi ei vastata yhden arkipäivän viivellä, niin jotain on pielessä. Tarkista roskapostisi ja soita meille tarvittaessa!

   

© Liikuntakeskus Voitto
www: WebWire

Voitto avoinna kulkukortilla ma–su klo 05–23

Asiakaspalvelu ma–to klo 15–19 
ja pe klo 11–14 (kesä- ja heinäkuussa perjantaisin suljettu)

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirje!

Sähköpostiosoite