Anna liikunnalle mahdollisuus! | Liikuntakeskus Voitto
Skip to content

Anna liikunnalle mahdollisuus!

Terve!

Minä pelasin lapsena pesäpalloa. Sotkamossa oli vähän pakko. Niitä jotka eivät pelanneet, katsottiin kieroon. Olen D-poikien SM-hopeamitallisti ja C-poikien Suomenmestari! Oli aika hienoa kun ajettiin Jymyn Hiacebussilla kentälle ovet auki, soitettiin isolla Eppu Normaalia ja huudettiin. Oltiin sankareita kaikki. En tainnut tosin itse pelata yhtään vuoroparia. Mutta oli se silti tosi kivaa.

Lentopalloa pelasin myös. Pituutta kertyi yläasteella suht nopeaan tahtiin ja 15 vuotiaana strategiset mittani olivat 197cm ja painoa 82 kiloa. Olemus oli  siis jäntevä. Kerran A-poikien turnauksessa minulle sattui sellainen pöljä päivä. Paukutin koko lauantain palloa kenttään ja torjunta oli voimaton. Se oli outoa. Yhtäkkiä jalat tekivät sitä mitä halusin ja ajoitukset osuivat nappiin. Sitten tuli sunnuntai. Alkulämmittelyssä meni niska jumiin ja taidot katosi.

Jääkiekkoa pelasin Sotkamon TNT:ssä. Urani kesti yhden kauden. Osasin luistella suoraan eteenpäin suhteellisen kovaa ja toiseen suuntaan osasin myös kääntyä. Tuolla peliurani ainoalla kaudella en ollut pistepörssin kärjessä. Kun voitettiin Suomussalmi 30-0, minä saalistin tehot 0+1. Yleisurheilussa kipeimmät muistot ovat kuulantyönnössä kipeytynyt kyynärpää ja keihäänheitossa omaan korvaan osunut keihäs. Koripallossa olin vähän parempi. Olen jopa donkannut Urheiluruudussa pallon koriin. Ja tätä hommaa minä harrastelen edelleen. Tosin donkki ei tahdo enää irrota.

Suomeksi sanottuna en ollut mitenkään lahjakas nuorisourheilija. Mutta minä opin kuitenkin tykkäämään liikunnasta, kaikesta huolimatta. Matkalle on tarvittu muutama tsemppaava opettaja ja valmentaja. Vanhemmat, jotka antoivat yrittää ja oma lannistumaton (tai ainakin nopeasti unohtava) mieli.

Liikunta voi olla helppoa ja sille pitää antaa mahdollisuus. Erittäin mielenkiintoinen ilmiö on miesten lisääntyminen ryhmäliikuntatunneilla. Näin on käynyt ainakin meillä. Onhan se ihan älyttömän siistiä hommaa. Ohjaaja kertoo mitä tehdään ja sitten vaan tehdään perässä. Ja jos ei osaa, niin ohjaaja auttaa. Saattaahan sielläkin tulla epäonnistumisia, mutta onneksi tunteja on monenlaisia. Tai sitten personal trainer- ja valmennuspalvelut. Huippuammattilainen auttamassa liikkumisessa, tapojen opettelussa ja viemässä kehitystä kohti omia unelmia.

Tule ja tutustu Voittoon!

Tuomo

ps Kesäkorttitarjous on voimassa nyt! www.liikuntakeskusvoitto.fi/fi/ajankohtaista/voiton-kesakortti

 

 

 

Avainsanat: 
personal trainer, personal training, valmennus, Ryhmäliikunta, oulu

Tutustu valmennuksiimme ja ota yhteyttä!


Personal training

räätälöityä valmennusta juuri Sinulle

Lue lisää..


Duo-valmennus

valmennusta sinulle ja kaverillesi

Lue lisää..


Voittoryhmä-valmennukset

valmennusta suosituissa pienryhmissä

Lue lisää..


Yritys-valmennus

valmennusta yritysporukalle

Lue lisää..

Uusimmat blogissa

04.12.2019

Palautuminen

11.11.2019

Yritysvalmennus

07.11.2019

Pienillä teoilla ”Kohti ääretöntä ja sen yli!”

30.09.2019

Terveellisen ruokailun ja painonpudotuksen ABC

Liikuntakeskus Voitto

Terminaali

Tyrnäväntie 16
90400 Oulu

p. 044 988 0777 (ma-to klo 15-19 ja pe klo 11-14)
info@liikuntakeskusvoitto.fi

Jos sähköpostiisi ei vastata yhden arkipäivän viivellä, niin jotain on pielessä. Tarkista roskapostisi ja soita meille tarvittaessa!

   

© Liikuntakeskus Voitto
www: WebWire

Voitto avoinna kulkukortilla ma–su klo 05–23

Asiakaspalvelu ma–to klo 15–19 
ja pe klo 11–14 (kesä- ja heinäkuussa perjantaisin suljettu)

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirje!

Sähköpostiosoite