Berliinistä Terminaaliin | Liikuntakeskus Voitto
Skip to content

Berliinistä Terminaaliin

Moikka!

Minä kävin kesällä Berliinissä. Jonkin verran olen Euroopassa matkustellut ja Berliini oli pieni shokki. Ei ollut oikein mitään nähtävää, esimerkiksi vanhaa kaupunkia tms. Valtavan kokoinen keskusta oli aika vaikea hahmottaa. Joka paikassa näytti samalta ja välimatkat olivat aivan valtavia. Olin kahdessa eri hotellissa. Molemma hotellit olivat keskustassa. Ja näiden hotellien välillä oli 40 minuutin bussimatka.

Ja harmittavasti Saksa tippui jalkapallossa jatkosta. Biergartenissa tunnelma lässähti mitä pidemmälle peli eteni. Sinällään tarjoiluissa ei ollut mitään valittamista. Olihan Berliinissä paljon kauppoja. Minusta vaan tuntuu että Oulussakin niitä on ihan riittävästi, jopa vähän liikaa. Mutta ruokaa ne osaavat Saksassa laittaa. Ainakin sitä on yleensä riittävästi. Ja molempien hotellien aamupalat olivat heräämisen arvoisia.

Berliiniä hehkutetaan Euroopan rennoimpana kaupunkina. Ensimmäiset kolme päivää tuntui että tuo ei kyllä ihan varmasti ole totta.

Sitten tuli päivä neljä. Päätimme suunnata jokilautalle nauttimaan auringosta. No sinne kun päästiin, niin aika moni muu oli tehnyt saman suuntaiset suunnitelmat. Paikka oli aivan täynnä ja lipunmyynti ei sujunut Saksalaisella jämäkkyydellä. Päätimme jättää jokilautan ja siirryimme tutkimaan vanhan Itä-Saksan viehätystä. Ja sitten se kolahti. Se miksi ihmiset tykkäävät Berliinistä ihan hulluna. Vanhat teollisuushallit olivat saaneet uusiokäyttöä. Oli vaikka minkälaista kulttuuritoimintaa, hämyisiä ja erikoisia ravintoloita ja tavallaan kaikki oli jopa vähän rumaa. Ja samalla ihan järkyttävän siistiä.

Samalla kun minä rakastuin Berliiniin, minulle kolahti myös meidän Terminaali. Siis tämä talo jossa Voittokin on. Terminaalissa on säilytetty upeasti talon vanha henki ja rujous. Katselen nyt Terminaalia ihan eri silmillä.

Matkailu todellakin avartaa!
Tuomo

 

Avainsanat: 
Matkailu, terminaali, uusiokäyttö

Tutustu valmennuksiimme ja ota yhteyttä!


Personal training

räätälöityä valmennusta juuri Sinulle

Lue lisää..


Duo-valmennus

valmennusta sinulle ja kaverillesi

Lue lisää..


Voittoryhmä-valmennukset

valmennusta suosituissa pienryhmissä

Lue lisää..


Yritys-valmennus

valmennusta yritysporukalle

Lue lisää..

Uusimmat blogissa

04.12.2019

Palautuminen

11.11.2019

Yritysvalmennus

07.11.2019

Pienillä teoilla ”Kohti ääretöntä ja sen yli!”

30.09.2019

Terveellisen ruokailun ja painonpudotuksen ABC

Liikuntakeskus Voitto

Terminaali

Tyrnäväntie 16
90400 Oulu

p. 044 988 0777 (ma-to klo 15-19 ja pe klo 11-14)
info@liikuntakeskusvoitto.fi

Jos sähköpostiisi ei vastata yhden arkipäivän viivellä, niin jotain on pielessä. Tarkista roskapostisi ja soita meille tarvittaessa!

   

© Liikuntakeskus Voitto
www: WebWire

Voitto avoinna kulkukortilla ma–su klo 05–23

Asiakaspalvelu ma–to klo 15–19 
ja pe klo 11–14

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirje!

Sähköpostiosoite