Henkilökohtainen arvonnousu | Liikuntakeskus Voitto
Skip to content

Henkilökohtainen arvonnousu

Minä ostin uuden auton. Tai oikeastaan en ostanut, vaan otin leasing-auton. Auton ostaminen, pitäminen ja huoltaminen on hirveän kallista puuhaa, ja vaikka autoa kohtelisi hyvin ja hoitaisi niin kuin perheenjäsentä, sen arvo laskee silti ihan järjettömällä vauhdilla. Siksi päädyin siihen, että omaa rahaa ei kannata autoon laittaa kiinni. Eihän tuo leasing-vaihtoehtokaan halpa ole, mutta kokonaisuutena paljon järkevämpi. Arvonnousu kun ei autokaupassa taida olla mahdollista, paitsi poikkeuksena joku keräilyharvinaisuus.

Mutta entä sijoittaminen omaan hyvinvointiin ja liikuntaan. Siis sinuun itseesi. Kuntosalin kuukausikortti 35€/kk. Uudet speedot 35€. Uudet hiihtovälineet 300€. Fillari 1000€. Kuntosaliohjelma 80€. Valmennus/personal trainer 250€/kk. Ulkoilupuku 80€. Eiväthän nuokaan ilmaisia ole. Mutta mieti mitä niillä saat! Ulos tulee lähdettyä helpommin kun varusteet ovat kunnossa. Uimahalliin on mukava mennä kun speedot kiiltää. Kuntosalille astuessa on helppo aloittaa treenit kun tietää mitä tekee. Valmennuksessa saat ammattilaisen ohjausta ja kuntosi paranee. Paremmat hiihtokamat = enemmän kilometrejä.

Sijoita siis itseesi. Parempaa sijoitusta et rahoillesi saa. Et ikinä etkä mistään. Kun voit hyvin, olet arvokkaampi. Töissä, kotona, puolison silmissä, sinkkumarkkinoilla ja ennen kaikkea omissa silmissäsi. Tavoittele henkilökohtaista arvonnousua.

Tuomo

P.S. Samalla iso kiitos Autoliike Miettiselle Kuopioon ja erityisesti Jaakko -myyjälle. Ei ollut ensimmäinen auto minkä tuolta hankin, eikä varmasti viimeinen. Miettisellä on mahtava ja asiakkaasta välittävä meininki, ja hinnat kohdillaan. Sitäpaitsi Skoda on hyvä auto. Ainakin minusta. 

 

Tutustu valmennuksiimme ja ota yhteyttä!


Personal training

räätälöityä valmennusta juuri Sinulle

Lue lisää..


Duo-valmennus

valmennusta sinulle ja kaverillesi

Lue lisää..


Voittoryhmä-valmennukset

valmennusta suosituissa pienryhmissä

Lue lisää..


Yritys-valmennus

valmennusta yritysporukalle

Lue lisää..

Uusimmat blogissa

04.12.2019

Palautuminen

11.11.2019

Yritysvalmennus

07.11.2019

Pienillä teoilla ”Kohti ääretöntä ja sen yli!”

30.09.2019

Terveellisen ruokailun ja painonpudotuksen ABC

Liikuntakeskus Voitto

Terminaali

Tyrnäväntie 16
90400 Oulu

p. 044 988 0777 (ma-to klo 15-19 ja pe klo 11-14)
info@liikuntakeskusvoitto.fi

Jos sähköpostiisi ei vastata yhden arkipäivän viivellä, niin jotain on pielessä. Tarkista roskapostisi ja soita meille tarvittaessa!

   

© Liikuntakeskus Voitto
www: WebWire

Voitto avoinna kulkukortilla ma–su klo 05–23

Asiakaspalvelu ma–to klo 15–19 
ja pe klo 11–14 (kesä- ja heinäkuussa perjantaisin suljettu)

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirje!

Sähköpostiosoite