Ihmisbusiness | Liikuntakeskus Voitto
Skip to content

Ihmisbusiness

Ihmisbusiness

Minun työhistoriani on aika monipuolinen, vaikka nuori mies vielä olenkin. Ensimmäinen työpaikkani kodin ulkopuolella oli paikallinen huoltoasema, jossa putsasin pihaa. Sellaista yhden aikuisen pukattavaa harjakonetta työnnettiin yhdessä pikkuveljen kanssa. Palkka saatiin rahana, irtokarkkeina, tai (jos maltettiin säästää) lokariautolainana. Ikää meillä oli tuolloin noin 20 vuotta. Yhteensä.

Rautakaupan myyjänä ja varastomiehenä olen ollut monta kesää ja useamman vuoden lauantait. Muistan, kuinka maalin sekoituskoneen vieressä oli iso kasa maalipurkkeja, joiden sekoitukset eivät olleet menneet ihan putkeen ja niitä myytiin siten halvalla pois. Siksi meidän vanhan kesämökin portaat olivat kirkkaan turkoosit.

Elämällä on tapana yllättää ja kulkea ennalta arvaamattomasti. Niinpä minä päädyin Ouluun vuonna -95 rakkauden perässä. Siinä sivussa päädyin töihin psykiatriselle osastolle, ja kymmenen vuotta työskentelin suljetulla, eli ns. akuuttiosastolla. Siinä hommassa pääsi näkemään kaikenlaisia ihmisiä ja tilanteita, sekä valvomaan useita öitä. Valitettavasti sairastuin siellä myös hankaliin homeoireisiin. Toisaalta siitä oli se hyöty, että sain pakotettua itseni ulos sairaalasta. Kun kahvakuula ilmestyi eteeni tammikuussa -06, niin se oli menoa.

Kahvakuula oli minulle monella tavalla iso juttu. Yrittäjäksi ryhtyminen, nettikaupan pyörittäminen, kirjojen tekeminen, rahapula, kouluttaminen ja lopulta jonkinasteinen menestyskin olivat erittäin opettavaisia kokemuksia. Musta kahvakuulan möllykkä saattoi parhaimmillaan muuttua satoja ihmisiä yhdistäväksi seuraleikiksi. Teimme todennäköisesti myös maailmanennätyksen, kun Ainolanpuistoon kerääntyi Kalevan kanssa järjestettyyn tapahtumaan 276 kuulan heiluttajaa. Minun ajatukseni oli, että kun Kahvakuulamies tilataan paikalle, niin kaikilla piti olla kivaa. Jos ei ollut, se oli minulle peiliin katsomisen paikka.

Ihmisten kanssa on mukava olla. Sitä minä haluan tässä Voiton yrittäjänä ja elämässä yleensäkin tehdä. Onhan tässä yrittäjän arjessa myös sellaista, mikä ei ole niin hirveän kivaa. Mutta hikoilevat ja hymyilevät Voittolaiset ovat ihan parasta!

Tuomo

P.S. Yrittäjyyden myötä olen oppinut kehumaan. Meillä Voitossa on aivan loistavat valmentajat! Minä sain tänään Aapolta uuden treeniohjelman ja huomenna alkavat treenit. Niin, ja meillä Voitossa on muuten liittymismaksutarjous! 7.1.2018 saakka liittyminen 9€! Tuuppa sinäkin!

 

Tutustu valmennuksiimme ja ota yhteyttä!


Personal training

räätälöityä valmennusta juuri Sinulle

Lue lisää..


Duo-valmennus

valmennusta sinulle ja kaverillesi

Lue lisää..


Voittoryhmä-valmennukset

valmennusta suosituissa pienryhmissä

Lue lisää..


Yritys-valmennus

valmennusta yritysporukalle

Lue lisää..

Uusimmat blogissa

04.12.2019

Palautuminen

11.11.2019

Yritysvalmennus

07.11.2019

Pienillä teoilla ”Kohti ääretöntä ja sen yli!”

30.09.2019

Terveellisen ruokailun ja painonpudotuksen ABC

Liikuntakeskus Voitto

Terminaali

Tyrnäväntie 16
90400 Oulu

p. 044 988 0777 (ma-to klo 15-19 ja pe klo 11-14)
info@liikuntakeskusvoitto.fi

Jos sähköpostiisi ei vastata yhden arkipäivän viivellä, niin jotain on pielessä. Tarkista roskapostisi ja soita meille tarvittaessa!

   

© Liikuntakeskus Voitto
www: WebWire

Voitto avoinna kulkukortilla ma–su klo 05–23

Asiakaspalvelu ma–to klo 15–19 
ja pe klo 11–14 (kesä- ja heinäkuussa perjantaisin suljettu)

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirje!

Sähköpostiosoite