Kesäinen palapeli | Liikuntakeskus Voitto
Skip to content

Kesäinen palapeli

Oletko ikinä tullut ajatelleeksi miten liikuntakeskusten ryhmäliikuntalukkarit tehdään? Kyseessä on vähintäänkin 1000 palan palapeli, sillä lukkariin vaikuttaa niin moni tekijä: jokaisen tunnin kävijämäärät talven ja edellisen kesän aikana, asiakkaiden kirjalliset ja suulliset palautteet sekä toiveet (kirjallisia toiveita kesää koskien tuli lähemmäs 60 kpl, kiitokset kaikille teille), ohjaajien omat aikataulut (työ, lapset, harrastukset, opiskelu), ohjaajien osaamisalueet (kaikki ohjaajat eivät ohjaa esim. Zumbaa tai BODYPUMP:ia), monipuolisuus niin päivä- kuin viikkotasollakin sekä taloudellinen järkevyys, vain muutamia tärkeimpiä mainitakseni.

Tämän kesän ryhmäliikuntalukkarista tuli erittäin runsas (reilusti yli 30 ohjattua viikkotuntia!) ja monipuolinen kattaus erilaisia tuntivaihtoehtoja, varsinkin kun ottaa huomioon edellä mainitut seikat. Kahvakuulaa on harmillisesti peräkkäisinä päivänä, mutta kun ohjaajien omiin aikatauluihin ei muuten sopinut, niin ajattelin, että mielummin kuitenkin kaksi kuulatuntia viikossa yhden sijaan. Vaikka nyt peräkkäisinä päivinä ovatkin. Kahta asiaa toivottiin ylitse muiden: 30 minuutin BODYCOMBAT:ia sekä BODYPUMP:ia torstain alkuiltaan. Molemmat löytyvät nyt kesän ryhmäliikuntakalenterista.

Melkein jokaisena päivänä on tarjolla lihaskuntotunteja, tanssillisia tunteja sekä kehonhuoltoa. Maanantait ovat perinteiseen tyyliin ryhmäliikunnan kulta-aikaa: viikonlopun löhöilyn ja herkuttelun jälkeen motivaatio liikkumiseen on korkealla. Tästä syystä Voitossakin on maanantaisin tarjolla peräti kahdeksan ohjattua ryhmäliikuntatuntia! Tiistain kohdalta löydät Les Mills potpourin eli peräkkäin on kolme 30 minuutin Les Mills –tuntia. Voit tulla joko yhdelle tunnille ja käydä lisäksi esimerkiksi kuntosalin tai toiminnallisen salin puolella treenaamassa, tai ottaa hyvän hien päälle 30 minuutin BODYCOMBAT:ssa ja sen perään keskittyä kehittämään keskivartalon lihaksia CX WORX:issa. Kesälukkarissa muuten lukee GRIT:n kohdalla Strength, mutta asiakaspalautteen perusteella päätimme, että GRIT Strength:n kanssa vuoroviikoin tulee olemaan GRIT Cardio. Näin pääset nauttimaan myös maksimiteholla tehdystä aerobisesta treenistä kokeneen ohjaajan Tiina Immosen kannustamana.

Kesä ja loma innostavat liikkumaan myös aamuisin, joten Voiton kesälukkarissa löytyy ohjattuja tunteja myös aamupäivisin. Ride Sarpolan VoittoPilates ja Fillari30 & Pumppi30 sekä perjantaiaamun Varpu Perttusen BODYPUMP antavat energisen aloituksen päivääsi. Kesän 2018 uutuustuntimme ovat Hietasaaressa järjestettävä ZUMBA Maraton, Les Mills TONE sekä Kuntopiiri. Oulun kruunaamattomat Zumba-kuningattaret Kaisa Takatalo sekä Mari Jauhola tulevat nostamaan tunnelman kattoon maanantaisin Hietasaaren uudessa tapahtumapaikassa. Vanha seurakunnan leirikeskus on talven aikana remontoitu, ja tilalle on perustettu tapahtumapaikka Ilo. Valtava tapahtumateltta, tasokas äänentoisto ja Oulun kuumimmat Zumba- ohjaajat takaavat , että näissä partyissa ei jää kukaan kylmäksi! Voiton jäsenille nämä maratonit
ovat tietysti maksuttomia, muille kertamaksu 7€.

Les Mills TONE on kokonaisvaltainen yhdistelmä lihaskunto- ja kestävyysharjoittelua. Erilaiset kyykyt, toiminnallinen harjoittelu sekä vastuskuminauhan ja käsipainojen avulla tehtävät harjoitteet auttavat sinua kiinteyttämään kehoasi, kohottamaan kuntoasi ja polttamaan runsaasti kaloreita vain 45 minuutissa! Voiton tuore ohjaajavahvistus Margareeta Haapajoki antaa liikkeistä monen tasoisia vaihtoehtoja, mikä tekeekin TONE:sta sopivan aina aloittelevasta liikkujasta konkariin. Keskiviikon Kuntopiiri on perinteinen kuntopiiri, mutta uudella twistilla. Tunnilla tehdään monenlaisia harjoitteita, jotka kehittävät ja ylläpitävät lihaskuntoa, kestävyyttä, tasapainoa ja liikkuvuutta. Osa liikkeistä tehdään omaa kehonpainoa hyväksi käyttäen, osassa käytetään erilaisia välineitä (esim. kahvakuula, käsipainot, jumppapallo). Ohjaaja antaa useita liikevaihtoehtoja, joista jokainen voi valita kuntotasonsa mukaisen liikkeen. Lopuksi venytellään mm. dynaamisia liikkuvuusharjoituksia tehden. Helppoa, hauskaa ja hikistä treeniä ilman vaikeita koreografioita tai musiikin rytmissä pysymistä.

Suomen kesä on lyhyt ja vähäluminen, joten mikäs sen mukavampaa kuin liikkua ulkosalla. Kahvakuulaohjaajat Anni ja Satu aikovatkin pitää osan tunneista ulkona sään niin salliessa. Kuulat vain haetaan sisältä, täytetään juomapullot ja ei kun pihalle treenaamaan. Muistathan, että ohjattujen tuntien lisäksi käytössäsi on laaja valikoima video-ohjattuja tunteja. Sekä ryhmäliikuntasalista että sisäpyöräilysalista löydät ohjelmapaneelin, jossa on monenlaisia virtuaalitunteja, kuten Les Millsin BOBYPUMP, BODYCOMBAT, SH´BAM, CX WORX, RPM, BODYBALANCE. Näin pääset treenaamaan klo 05-23 välisenä aina kun sinulle parhaiten sopii. Kesäinen palapeli on siis valmis, mutta syksyinen palapeli on vasta työn alla. Mikäli Sinulla on toiveita tai ehdotuksia koskien syksyn ryhmäliikuntaa, voit laittaa minulle s-postia os.
riikka@liikuntakeskusvoitto.fi. Olen lomalla 16. – 30.5, mutta palaan asiaan sen jälkeen. Otan mieluusti vastaan kaikenlaisia kehitysehdotuksia, sillä teitä Voittolaisia ja teidän viihtyvyyttä vartenhan me tätä työtä tehdään.

Aurinkoisia ja liikunnallisia kesäpäiviä toivotellen,
Riikka Inget
Voiton ryhmäliikuntavastaava
Ps. Kesän ryhmäliikuntalukkari tulee voimaan maanantaina 28.5.

Avainsanat: 
Ryhmäliikunta, zumba, ilo, kesä 2018

Tutustu valmennuksiimme ja ota yhteyttä!


Personal training

räätälöityä valmennusta juuri Sinulle

Lue lisää..


Duo-valmennus

valmennusta sinulle ja kaverillesi

Lue lisää..


Voittoryhmä-valmennukset

valmennusta suosituissa pienryhmissä

Lue lisää..


Yritys-valmennus

valmennusta yritysporukalle

Lue lisää..

Uusimmat blogissa

04.12.2019

Palautuminen

11.11.2019

Yritysvalmennus

07.11.2019

Pienillä teoilla ”Kohti ääretöntä ja sen yli!”

30.09.2019

Terveellisen ruokailun ja painonpudotuksen ABC

Liikuntakeskus Voitto

Terminaali

Tyrnäväntie 16
90400 Oulu

p. 044 988 0777 (ma-to klo 15-19 ja pe klo 11-14)
info@liikuntakeskusvoitto.fi

Jos sähköpostiisi ei vastata yhden arkipäivän viivellä, niin jotain on pielessä. Tarkista roskapostisi ja soita meille tarvittaessa!

   

© Liikuntakeskus Voitto
www: WebWire

Voitto avoinna kulkukortilla ma–su klo 05–23

Asiakaspalvelu ma–to klo 15–19 
ja pe klo 11–14

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirje!

Sähköpostiosoite