Loppurutistus | Liikuntakeskus Voitto
Skip to content

Loppurutistus

Mun kirjaproggiksessa on käynnissä loppurutistus. Valmennuksella Voittoon -esikoiskirjani tulee ulos syyskuussa. Kirja on suunnattu niin kuluttajille kuin personal trainereillekin. Tiedän, on tietoinen riski kirjoittaa kirja kahdelle eri kohderyhmälle mutta uskon tämän toimivan. Olen hieman jäävi sanomaan, kuinka hyvä kirja on tulossa mutta rinta rottingilla sanon sen, että tyytyväinen olen tekstiin. Uskallan väittää, että kirja on lukemisen arvoinen kaikille, jotka haluavat ymmärtää valintojaan paremmin, tuunata hyvinvointiaan sekä kehittää itseään. Mitä kirja sitten tarjoaa lukijalleen?

Kirjassa kerron, mihin suuntaan personal trainingiä pitäisi mun mielestä alkaa viemään. Puhun niin sanotusta modernista personal trainingistä, joka eroaa perinteisestä personal trainingistä monella tavalla. Perinteinen personal training käskee, kehottaa ja opettaa, moderni oivalluttaa. Ihminen ei tee muutosta tai saavuta pysyviä tuloksia käskemällä tai asioita ulkoa opettelemalla. Nykyään on aivan laajasti hyväksytty tosiasia, että ihmistä ei nähdä ympäristönsä ärsykkeisiin passiivisesti reagoivana robottina vaan itseään toteuttavana ja itseohjautuvana olentona. Tämä pitäis alkaa ottamaan valmennuksissakin huomioon – niin asiakkaan itsensä kuin personal trainerinkin.

Uskon kirjan olevan hyvä kooste tietoa, taitoa ja kyseenalaistamista. Kirja motivoi, neuvoo rakentamaan tavoitteita oikein ja antaa vinkit niiden saavuttamiseen. Kirjaan tulee myös asiakastarinoita, joissa esiintyy monelle voittolaiselle tuttuja kasvoja. Asiakkaat kertovat valmennuskokemuksensa omilla nimillä ja omilla kasvoillaan. Mitkä olivat heidän lähtökohtansa ennen valmennusta? Mitä he oppivat, mitä opettelevat edelleen? Mitä asioita he ovat arjessa muuttaneet? Mitä he saavuttivat?

Vaatimattomasti väittäisin, että melkoisen opettavaisia ja väkeviä tarinoita on luvassa. Siellä on muun muassa tarinaa naisesta, joka oli käytännössä täysin liikuntaidentiteetitön. Hän ei ollut koskaan saanut liikunnasta mitään – ei tuloksia eikä edes hyvää oloa. Hän oli aiemmin juossut puolimaratonin, oksentanut ja ajatellut, että ”ei koskaan enää mitään tällaista.” Nyt hän on hilpaissut läpi niin Espoon Bodom Trailin puolimaratonin kuin Kolin Vaarojen maratoninkin ja paraikaa hän tekee lähtöään kansainvälisiin valmiusjoukkoihin. Kirjassa myös entinen huumeaddikti kertoo tarinansa kohti liikunnallisesti aktiivista elämäntapaa. Löytyy myös tarina naisesta, joka halusi kiinteytyä sekä polttaa rasvaa – haasteen tilanteessa muodosti runsas ryhmäliikunnanohjaaminen, jota oli peräti 10h viikossa ja suurin osa niistä kovia tehotunteja! Miten ohjelmoida harjoittelu, kun raskasta kestävyysliikuntaa on 10h viikossa ja pitäisi nostaa voimatasoja sekä polttaa kehosta rasvaa? Asiakastarinoita on yhteensä kuusi.

Avaan kirjassa myös itseohjautuvuusteoriaa ja sen merkitystä hyvinvointiin. Vois äkkiseltään luulla, että kyseessä on joku megatylsä teoreettinen pläjäys. Ei. Itseohjautuvuusteoria on aivan supermielenkiintoinen aihe. Se nimittäin selittää, mitkä ovat onnellisuuden kolme tukipilaria. Kyllä, onnellisuuteen vaaditaan tasan kolmen asian toteutuminen Sinun elämässäsi. Kyseinen teoria on oleellinen ymmärtää kaikille, jotka haluavat johtaa omaa motivaatiotaan ja parantaa hyvinvointiaan. Teoria kuvaa motivaatiota ja onnellisuuteen johtavien tavoitteiden saavuttamista. Mitkä asiat ovat tavoittelemisen arvoisia? Mistä syntyy aito kiinnostus tekemiseen? Miten omaa motivaatiotaan voi johtaa niin, että perjantain viimeisilläkin tunneilla jaksaa vielä paneutua työntekoon? Tämmöisiä teemoja mä käsittelen Valmennuksella Voittoon teoksessa.

Kirja putkahtaa tosiaan myyntiin syyskuussa. Voittolaisille kirjaa myydään hintaan 19,90e (normaalisti 29,90e). Ei muuta kuin sähköpostia osoitteeseen info@liikuntakeskusvoitto.fi, niin saat omasi!

Mikko

Avainsanat: 
Valmennuksella Voittoon, personal training, personal trainer

Tutustu valmennuksiimme ja ota yhteyttä!


Personal training

räätälöityä valmennusta juuri Sinulle

Lue lisää..


Duo-valmennus

valmennusta sinulle ja kaverillesi

Lue lisää..


Voittoryhmä-valmennukset

valmennusta suosituissa pienryhmissä

Lue lisää..


Yritys-valmennus

valmennusta yritysporukalle

Lue lisää..

Uusimmat blogissa

04.12.2019

Palautuminen

11.11.2019

Yritysvalmennus

07.11.2019

Pienillä teoilla ”Kohti ääretöntä ja sen yli!”

30.09.2019

Terveellisen ruokailun ja painonpudotuksen ABC

Liikuntakeskus Voitto

Terminaali

Tyrnäväntie 16
90400 Oulu

p. 044 988 0777 (ma-to klo 15-19 ja pe klo 11-14)
info@liikuntakeskusvoitto.fi

Jos sähköpostiisi ei vastata yhden arkipäivän viivellä, niin jotain on pielessä. Tarkista roskapostisi ja soita meille tarvittaessa!

   

© Liikuntakeskus Voitto
www: WebWire

Voitto avoinna kulkukortilla ma–su klo 05–23

Asiakaspalvelu ma–to klo 15–19 
ja pe klo 11–14 (kesä- ja heinäkuussa perjantaisin suljettu)

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirje!

Sähköpostiosoite