Maitorahkaa ja maastavetoa? | Liikuntakeskus Voitto
Skip to content

Maitorahkaa ja maastavetoa?

Terve!

Valmennuskonsultaatio on tilaisuus jossa selvitetään asiakkaan sen hetkistä elämäntilannetta, käydään läpi mm. sen hetkiset liikunta- ja ruokailutottumukset, sekä tavoitteet. Kaikki meidän valmennuksissa olevat asiakkaat ovat tämän noin 30-60min. kestäneen konsultaation käyneet. Se miksi tämä konsultaatio tehdään, on se että me valmentajat tietäisimme miten voimme asiakkaitamme parhaiten auttaa.

Tilaisuus on tärkeä myös asiakkaan kannalta, sillä näin hän pääsee tutustumaan mahdolliseen valmentajaansa etukäteen, ja kysymään mieltään askarruttavia asioita. Näitä askarruttavia asioita onkin yleensä paljon. Törmään monesti erilaisiin pelkoihin ja ennakkoluuloihin personal training-valmennusta kohtaan. ”Onko minusta tähän? Entä kun minulla on polvi, selkä tai olkapää kipeä, enhän minä silloin voi oikein osallistua? Minä en kyllä halua syödä pelkästään parsakaalia, riisiä ja kanaa. Minun kunto on niin huono, etten varmasti jaksa tehdä paljon mitään. Inhoan kuntosaliharjoittelua. Olen aina ollut huono liikkumaan. Olen laiska.” Listaa voisi jatkaa loputtomiin.

Oikeasti juuri nämä syyt ovat niitä, minkä takia valmennukseen tulisi lähteä. Valmennamme tavallisia ihmisiä, ja oikeastaan jokaisella on jotain ”rajoitteita” tai vaivoja jotka tulee ottaa huomioon. Juuri tähän me valmentajat olemme erikoistuneet. Autamme asiakkaitamme selättämään nämä ongelmat ja huolehtimaan hyvinvoinnistaan ja kehittymään niistä huolimatta.

Monesti meitä personal trainereitä myös vähän pelätään tai jännitetään. Miten me suhtaudumme jos joku treeni onkin jäänyt välistä, tai viikonloppuna on tullut syötyä herkkuja. Asiakkaiden olisi muistettava että valmennusta ei tehdä meitä valmentajia varten, vaan itsensä vuoksi. Emme me valmentajat syyllistä tai ”tuomitse” jos jokin asia ei ole ihan täydellisesti mennyt. Me kannustamme, tsemppaamme ja ohjaamme ohi pahimpien karikoiden. Olemme kanssamatkustajia, emme piiskaavia auktoriteetteja.

Television laihdutusohjelmien ja massoille tarkoitetuiden nettivalmennusten perusteella monilla on vääristynyt kuva tämän päivän ihmisläheisestä ja asiakaslähtöisestä personal training-valmennuksesta. Se ei todellakaan ole pelkkää maastavetoa ja maitorahkaa tai penkkipunnerrusta ja parsakaalia. Treeniohjelmat ja ruokavaliomuutokset suunnitellaan asiakkaan lähtökohtien ja tavoitteiden mukaan. Toiset tarvitsevat kovaa treeniä, jotkut hyötyvät eniten levon lisäämisestä. Yhtä ainoaa sapluuna valmennuksen etenemiseen ei ole olemassa. Valmennukseen voi siis hypätä pelkäämättä maastaveto- ja maitorahkakuuria.

Valmennusvastaava Joonas

Avainsanat: 
rahkaa, maitorahkaa, voimaa, valmennusta, rääkkiä

Tutustu valmennuksiimme ja ota yhteyttä!


Personal training

räätälöityä valmennusta juuri Sinulle

Lue lisää..


Duo-valmennus

valmennusta sinulle ja kaverillesi

Lue lisää..


Voittoryhmä-valmennukset

valmennusta suosituissa pienryhmissä

Lue lisää..


Yritys-valmennus

valmennusta yritysporukalle

Lue lisää..

Uusimmat blogissa

04.12.2019

Palautuminen

11.11.2019

Yritysvalmennus

07.11.2019

Pienillä teoilla ”Kohti ääretöntä ja sen yli!”

30.09.2019

Terveellisen ruokailun ja painonpudotuksen ABC

Liikuntakeskus Voitto

Terminaali

Tyrnäväntie 16
90400 Oulu

p. 044 988 0777 (ma-to klo 15-19 ja pe klo 11-14)
info@liikuntakeskusvoitto.fi

Jos sähköpostiisi ei vastata yhden arkipäivän viivellä, niin jotain on pielessä. Tarkista roskapostisi ja soita meille tarvittaessa!

   

© Liikuntakeskus Voitto
www: WebWire

Voitto avoinna kulkukortilla ma–su klo 05–23

Asiakaspalvelu ma–to klo 15–19 
ja pe klo 11–14 (kesä- ja heinäkuussa perjantaisin suljettu)

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirje!

Sähköpostiosoite