Miten minä päädyin Voittoon? | Liikuntakeskus Voitto
Skip to content

Miten minä päädyin Voittoon?

Moikka!

Luet tällä hetkellä Mian, eli Voiton asiakaspalvelutiskin takaa löytyvän tytön tekstiä. Osa teistä on luultavasti nähnyt minut Voittoon tullessa tai mennessä, tai jopa jotkut onnekkaat ovat asioineet kanssani tiskillä! :D

Minusta on mahtavaa, että minäkin pääsin osaksi Voiton blogimaailmaa! Siinä missä muut tämän blogin kirjoittajat pohdiskelevat ja kirjoittavat ajatuksiaan osaamisalueistaan tähän osoitteeseen, on minullakin oma näkökulma asiakaspalvelusta sekä kokemus Voitosta, ja näistä aiheista tulenkin tänne jatkossa kirjoittelemaan.

Aloitampa siitä, miten olen ylipäätänsä Voittoon päätynyt! Silloin kun Voitto avattiin, siirtyi muutama ystäväni sinne treenaamaan. Itse olin niinä aikoina muuttamassa väliaikaisesti toiselle paikkakunnalle, joten Voitossa treenaaminen ei ollut minulle ajankohtaista. Muistan, kuinka ystäväni kehuivat Voittoa hyväksi paikaksi, ja ystäviä kun uskoa pitää, jäi minulla hyvä vaikutelma tästä liikuntakeskuksesta. Puolen vuoden päästä takaisin muuttaessani Ouluun, jo seuraavalla viikolla tepastelin äitini kanssa Voittoon tekemään minulle kuntosalijäsenyys, josta olin hyvin innoissani. Näin pärähti minulle kuntosalijäsenyys Voittoon! Muistan, kun Tuomo esitteli meille salin tiloja, ja näin jo itseni mielessäni vapaapaino-alueella tekemässä hauiskäännöksiä ja kyykkyjä isoilla painoilla. (Treeni toteutui, mutta isot painot ei vieläkään..)

Vietin tällöin lukion jälkeisiä välivuosia työskennellen, mutta haaveilin koko ajan koulupaikasta fysioterapian tutkintolinjalla. Samalla kävin melko aktiivisesti treenailemassa Voitossa, lähinnä kuntosalin puolella. Mikä tässä on hassuinta, haaveilin koulupaikan lisäksi siitä, että saisin joskus tulevan koulupaikkani ohella työskennellä kuntosalilla. (Äiti voi vaikka todistaa!)

Ja tiedättekö mitä? molemmat toiveet toteutuivat.

Kaikki Voittolaiset tietää Tuomon. Tuomo on mukava. Ja helposti lähestyttävä! Usein Voittoon tullessani oli Tuomo iloisesti heti tervehtimässä ja juttelemassa. Voittoon oli aina niin mukava tulla, kun tiesi kuinka ystävällinen ja rento ilmapiiri siellä oli, niin henkilökunnan kuin treenaajien kesken.

Näinä aikoina pyöritin mielessäni ajatusta, olisikohan minun oikeasti mahdollista päästä Voittoon töihin. Olinhan sentään ollut jo ollut jonkin aikaa jäsenenä, tykännyt Voitosta, ja ylipäätänsä työ kiinnosti minua kovasti. Myös asiakaspalvelukokemusta minulle oli jo kertynyt, joten oikeastaan en nähnyt yhtäkään syytä, miksi en olisi sopinut Voiton asiakaspalvelutiskin toiselle puolen! Tuomon kanssa juteltuani ja hakemuksen lähetettyäni jonkin ajan päästä sain Tuomolta viestin, haluaisinko tulla töihin. Todellakin halusin! Ja arvatkaapa missä olin, kun sain Tuomolta tuon viestin? Olin viettämässä ensimmäisiä viikkoja uudessa koulupaikassani, opiskelemassa fysioterapiaa.

Nyt on kulunut reilu vuosi, kun aloitin kouluni ja sen ohella työt Voitossa. En voisi olla tyytyväisempi! Mikä parasta Voitossa on, on se mahtava meininki. Työ ei tunnu työltä, kun töissä on mukavaa. Tuleva ammattini ja työni Voitossa tukevat toinen toistaan, sillä työpaikallani voin nähdä ja tarkastella asioita fysioterapian silmin, ja koulussa voin taas tarkastella oppimaani kuntoilumaailman valosta. Liikunta ja hyvinvointi ovat laaja-alainen aihealue, jonka ulottuvuus on ääretön. On mahtava oppia viikoittain uutta niin koulussa kuin töissä, ja huomata olevansa oikeassa suunnassa tulevaisuuden kiinnostuksen kohteiden kanssa.

Mitä tästä minun lyhyestä elämäntarinastani opimmekaan? Ainakin muistutuksena sen, että jos jotakin haluaa, sen voi kyllä useimmiten saavuttaa. (Paitsi lottovoiton…) Saitte myös lukea sen, miten minä olen päässyt Voittoon töihin. Näin treenaajan ja työntekijän kokemuksen valossa voin vilpittömästi sanoa, että Voitto on ihan huippu paikka. Jokaisena työpäivänäni on mahtava nähdä teitä treenaajia, kuinka reippaasti ja iloisesti tulette liikkumaan Voittoon! Ja mikä parhainta, näytätte vielä iloisemmilta Voitosta lähtiessä. Näin on Voittajafiilis niin teillä liikkujilla, kuin Voitollakin.

Nähdään taas Voitossa ja mukavaa alkuvuotta kaikille! J

-Mia

Tutustu valmennuksiimme ja ota yhteyttä!


Personal training

räätälöityä valmennusta juuri Sinulle

Lue lisää..


Duo-valmennus

valmennusta sinulle ja kaverillesi

Lue lisää..


Voittoryhmä-valmennukset

valmennusta suosituissa pienryhmissä

Lue lisää..


Yritys-valmennus

valmennusta yritysporukalle

Lue lisää..

Uusimmat blogissa

04.12.2019

Palautuminen

11.11.2019

Yritysvalmennus

07.11.2019

Pienillä teoilla ”Kohti ääretöntä ja sen yli!”

30.09.2019

Terveellisen ruokailun ja painonpudotuksen ABC

Liikuntakeskus Voitto

Terminaali

Tyrnäväntie 16
90400 Oulu

p. 044 988 0777 (ma-to klo 15-19 ja pe klo 11-14)
info@liikuntakeskusvoitto.fi

Jos sähköpostiisi ei vastata yhden arkipäivän viivellä, niin jotain on pielessä. Tarkista roskapostisi ja soita meille tarvittaessa!

   

© Liikuntakeskus Voitto
www: WebWire

Voitto avoinna kulkukortilla ma–su klo 05–23

Asiakaspalvelu ma–to klo 15–19 
ja pe klo 11–14 (kesä- ja heinäkuussa perjantaisin suljettu)

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirje!

Sähköpostiosoite