Nyt lähtee liikkeelle Voiton ikioma blogi! | Liikuntakeskus Voitto
Skip to content

Nyt lähtee liikkeelle Voiton ikioma blogi!

Terve!

Liikuntakeskus Voiton tarina sai alkunsa Ruotsista Tukholman laitamilta, kun oma intoni liikuntakeskuksen perustamiseen puhkesi vieraillessani salilla, jossa palvelu ja ihmisten kohtaaminen oli huipputasolla. Siellä ei ollut päälleliimattuja hymyjä tai teennäistä iloittelua vaan kaikesta toiminnasta näki, että asiakkaat olivat yrittäjälle ja henkilökunnalle tärkeitä. Muistan silloin ajatelleeni, että jotain tällaista minäkin haluaisin tehdä. 

Olin tuolloin saanut rakennettua Kahvakuulamies -brändin aika hyvälle mallille. Johtava ajatukseni kahvakuulakoulutuksissa, -tunneilla ja yritysryhmissä oli sellainen, että kaikilla piti olla kivaa. Jos ei ollut, olin epäonnistunut omassa toiminnassani. Yhtenä suurimmista onnistumisistani oli Pohjois-Suomalaisten taksikuskien liikuttaminen. Kuulin jälkeenpäin, että se kaikista huonokuntoisin kuski oli hankkinut taksikopille kahvakuulan ja teki siellä tauolla kahvakuulajumppaa! 

Kun minulle avautui mahdollisuus lähteä perustamaan omaa liikuntapaikkaa SuperParkin yhteyteen, halusin toiminta-ajatuksen olevan edellä kuvatun kaltainen. Osallistumisen kynnystä alas, palvelua pitää olla ja asiakkaat pitää saada viihtymään. Voitto täytti viime elokuussa kolme vuotta ja tässä kohtaa voin sanoa rinta rottingilla, että tässä asiassa ollaan onnistuttu. Jännästi tämä on toiminut myös niin päin, että tällä hetkellä ovesta sisään astuvat uudet asiakkaat tuntuvat jo tietävän, minkälaiseen liikuntapaikkaan ovat tulossa. 

Tähän Voiton näköiseen menoon kun lisätään vielä meidän henkilökuntamme huippuosaaminen, niin voin sanoa unelmieni tältä osin toteutuneen!

Jos et ole vielä vieraillut Voitossa, tule ihmeessä käymään! Mietitään yhdessä mikä on sinulle paras palvelukokonaisuus monipuolisesta valikoimastamme. 

Tuomo

Voiton yrittäjä ja se iso mies joka seisoo vastaanotossa hymyilemässä sinulle

Avainsanat: 
Voiton blogi

Tutustu valmennuksiimme ja ota yhteyttä!


Personal training

räätälöityä valmennusta juuri Sinulle

Lue lisää..


Duo-valmennus

valmennusta sinulle ja kaverillesi

Lue lisää..


Voittoryhmä-valmennukset

valmennusta suosituissa pienryhmissä

Lue lisää..


Yritys-valmennus

valmennusta yritysporukalle

Lue lisää..

Uusimmat blogissa

04.12.2019

Palautuminen

11.11.2019

Yritysvalmennus

07.11.2019

Pienillä teoilla ”Kohti ääretöntä ja sen yli!”

30.09.2019

Terveellisen ruokailun ja painonpudotuksen ABC

Liikuntakeskus Voitto

Terminaali

Tyrnäväntie 16
90400 Oulu

p. 044 988 0777 (ma-to klo 15-19 ja pe klo 11-14)
info@liikuntakeskusvoitto.fi

Jos sähköpostiisi ei vastata yhden arkipäivän viivellä, niin jotain on pielessä. Tarkista roskapostisi ja soita meille tarvittaessa!

   

© Liikuntakeskus Voitto
www: WebWire

Voitto avoinna kulkukortilla ma–su klo 05–23

Asiakaspalvelu ma–to klo 15–19 
ja pe klo 11–14 (kesä- ja heinäkuussa perjantaisin suljettu)

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirje!

Sähköpostiosoite