Omat vanhemmat Voittoon? | Liikuntakeskus Voitto
Skip to content

Omat vanhemmat Voittoon?

Minun vanhempani asuvat Kainuussa ja viettävät ansaittuja eläkepäiviään. Äitini laittaa maailman parasta ruokaa. Tykkään itsekin kokkailla ja joskus harmittaa, kun lapset kehuvat kulinaristisia kokeiluitani mutta toteavat perään, että mummon ruoka on vielä parempaa. Siinä taitaa kyllä olla sellainen kokemuksen tuoma etumatka, jota on turha kuvitella kurovansa kiinni.

Isäni alkaa olla ikämies, mutta on edelleen hyvässä kunnossa. Syynä on varmasti osaltaan ne äidin laittamat laatueväät. Silloin kun minä olin pieni (olen minäkin ollut oikeasti joskus pieni), isi oli tosi iso. Ja ihan älyttömän vahva. Kerran näin, kun kun isä nosti maasta hartioilleen kaksi 50 kilon sementtisäkkiä ja siirsi ne toiseen paikkaan. Siinä olisi oikeillekin voimamiehille haastetta ja minun on turha edes yrittää. Toisen kerran muistan, kun mentiin isän kanssa lehmien aitaukseen. Minua pelotti. Yksi uhkarohkea sonnipoika otti vauhtia ja puski isän kädessä olleen sangon nurin. Isäpä otti sonnipoikaa pillistä kiinni ja näytti, että hänelle ei kannata ryppyillä. Minä päädyin sonnipojan kanssa samaan lopputulokseen.

No ajattelepa että omat, ikääntyvät vanhempasi olisivat apua vailla liikunnan saralla. Äiti on hoitanut aikanaan eväät pöytään ja peitellyt nukkumaan. Isäkään ei ole enää ihan yhtä vahva kuin ennen. Kyllähän sitä haluaa vanhemmilleen parasta mahdollista apua. Olen viime aikoina pohtinut Voiton valmennuspalveluita juuri tätä kautta. Ovatko meidän palvelut ja tyypit sellaisia, että asiakkaamme voisivat varauksetta suositella niitä omille vanhemmilleen?

Voitossahan kyllä osataan. Esimerkiksi meidän Joonas. Hän oli juuri aloittanut työt Voitossa, kun hänelle tuli asiakkaaksi SuperParkin Johanna. Minähän tietysti uteliaana miehenä kysyin Johannalta palautetta uudesta työntekijästämme. Johannan kommentti oli, että Joonas on helposti lähestyttävä ja mukava mies. Eikä ohjelmassakaan ollut moitittavaa, vaan oli kuulemma oikein innostava. Eipä sitä yrittäjä voisi työntekijästään parempaa palautetta saada. Voiton valmennusten taustalla onkin aina rautainen ammattitaito, valmennustiimin tuki ja aina varma asiakaslähtöisyys. Niinpä voin suositella Voiton valmennuksia ja kuntosaliohjelmia ihan kaikille. Myös omille vanhemmilleni ja asiakkaittemme vanhemmille. Ja tietysti myös sinulle =)

Ylpeä yrittäjä Tuomo

 

Tutustu valmennuksiimme ja ota yhteyttä!


Personal training

räätälöityä valmennusta juuri Sinulle

Lue lisää..


Duo-valmennus

valmennusta sinulle ja kaverillesi

Lue lisää..


Voittoryhmä-valmennukset

valmennusta suosituissa pienryhmissä

Lue lisää..


Yritys-valmennus

valmennusta yritysporukalle

Lue lisää..

Uusimmat blogissa

04.12.2019

Palautuminen

11.11.2019

Yritysvalmennus

07.11.2019

Pienillä teoilla ”Kohti ääretöntä ja sen yli!”

30.09.2019

Terveellisen ruokailun ja painonpudotuksen ABC

Liikuntakeskus Voitto

Terminaali

Tyrnäväntie 16
90400 Oulu

p. 044 988 0777 (ma-to klo 15-19 ja pe klo 11-14)
info@liikuntakeskusvoitto.fi

Jos sähköpostiisi ei vastata yhden arkipäivän viivellä, niin jotain on pielessä. Tarkista roskapostisi ja soita meille tarvittaessa!

   

© Liikuntakeskus Voitto
www: WebWire

Voitto avoinna kulkukortilla ma–su klo 05–23

Asiakaspalvelu ma–to klo 15–19 
ja pe klo 11–14 (kesä- ja heinäkuussa perjantaisin suljettu)

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirje!

Sähköpostiosoite