Personal training, kenelle se on tarkoitettu? | Liikuntakeskus Voitto
Skip to content

Personal training, kenelle se on tarkoitettu?

 

Milloin on oikea aika palkata itselleen auttaja? Kuka hyötyy personal trainerin palveluista?  Lähdetäänpä avaamaan asiaa siitä, millaisia asiakkaita minä tällä hetkellä valmennan. ”Keskiverto” -asiakkaani on n. 40-vuotias mies tai nainen, joka haluaa pudottaa painoa, parantaa omaa jaksamista arjessa ja saada uusia ideoita omaan treeniinsä. Janan nuorimmassa päässä on 15-vuotias maajoukkuetason kilpaurheilija ja vanhimmassa päässä yli 60-vuotiaita henkilöitä. Tälle välille mahtuu iso kirjo erilaisilla tavoitteilla varustettuja asiakkaita. On lihasmassan kasvattajaa, suorituskyvyn parantajaa, vamman kuntouttajaa, kiinteytyjää, kunnon kohottajaa, painon pudottajaa, siis kaikkea mahdollista.

Personal training ei ole tarkoitettu vain aloitteleville kuntoilijoille. Osaavan personal trainerin näpeissä myös kokeneet treenaajat saavat taatusti uusia tuulia ja nousukiitoa treeniinsä. Pitkään treenanneillakin tulee kehityksessä tasannevaiheita, joiden selättämiseen personal trainerin työkalupakista löytyy keinoja. Tiedän että monella personal trainerillä on myös oma valmentaja, joka suunnittelee treeniohjelmat. Me ammattilaisetkin tarvitsemme siis apua. Itselläni ei omaa valmentajaa tällä hetkellä ole, mutta onnekseni saan omasta tiimistä rutkasti sparrausta omien treenien suunnitteluun.

Personal trainer – valmennus ei ole tänä päivänä enää pelkkää hikirääkkiä ja kitudiettiä. Kokonaisvaltaisella valmennuksella pyritään saattamaan kaikki elämän osa-alueet balanssiin, siten että halutun tavoitteen saavuttaminen olisi mahdollista.  Valmennukseen lähdettäessä ei siis tarvitse pelätä sitä että entä jos en jaksakaan niitä kovia treenejä, tai että en halua ryhtyä tiukalle dieetille. Sinut otetaan yksilönä huomioon ja pääset myös itse tekemään valintoja treenisi ja ruokavaliosi suhteen tiettyjen järkevien raamien sisällä.

Voin siis lämpimästi suositella personal trainerin palkkaamista ihan jokaiselle. Tai ainakin melkein..

Haluan olla täysin rehellinen. On yksi ihmisryhmä jolle en personal traineriä suosittele. Sellaisille henkilöille jotka eivät noudata personal trainerinsä ohjeita, vaan tekevät asiat ohjeista huolimatta kuten itse haluavat, en voi suositella valmentajan palkkaamista. Siinä asiakas heittää rahansa hukkaan ja personal trainer tuhlaa aikaansa. Toki valmentajan ajatuksia ja ohjeita voi ja saa kyseenalaistaa, eikä kaikkea tarvitse aina sellaisenaan ”ostaa”. Ennen sooloilua kannattaa kuitenkin ensin jutella valmentajan kanssa. Osaava valmentaja osaa ottaa asiakkaan toiveet huomioon ja ohjeita ja ohjelmia pystytään usein säätämään toivottuun suuntaan ilman että punainen lanka asioissa katoaa. Jos et siis kuulu tähän edelliseen ihmisryhmään, niin personal training on tarkoitettu juuri Sinulle!

Terveisin valmentaja Joonas

ps. pienryhmissä on tilaa, varaa aikasi valmennuskonsultaatioon ja lähde mukaan personal training –matkalle

Tutustu valmennuksiimme ja ota yhteyttä!


Personal training

räätälöityä valmennusta juuri Sinulle

Lue lisää..


Duo-valmennus

valmennusta sinulle ja kaverillesi

Lue lisää..


Voittoryhmä-valmennukset

valmennusta suosituissa pienryhmissä

Lue lisää..


Yritys-valmennus

valmennusta yritysporukalle

Lue lisää..

Uusimmat blogissa

04.12.2019

Palautuminen

11.11.2019

Yritysvalmennus

07.11.2019

Pienillä teoilla ”Kohti ääretöntä ja sen yli!”

30.09.2019

Terveellisen ruokailun ja painonpudotuksen ABC

Liikuntakeskus Voitto

Terminaali

Tyrnäväntie 16
90400 Oulu

p. 044 988 0777 (ma-to klo 15-19 ja pe klo 11-14)
info@liikuntakeskusvoitto.fi

Jos sähköpostiisi ei vastata yhden arkipäivän viivellä, niin jotain on pielessä. Tarkista roskapostisi ja soita meille tarvittaessa!

   

© Liikuntakeskus Voitto
www: WebWire

Voitto avoinna kulkukortilla ma–su klo 05–23

Asiakaspalvelu ma–to klo 15–19 
ja pe klo 11–14 (kesä- ja heinäkuussa perjantaisin suljettu)

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirje!

Sähköpostiosoite