Pienryhmävalmennus | Liikuntakeskus Voitto
Skip to content

Pienryhmävalmennus

Oletko halunnut lähteä mukaan personal training –valmennukseen, mutta koet epävarmuutta onko se minua varten. Olenko riittävän hyvässä kunnossa aloittaakseni? Onko minusta siihen? Me Voitossa olemme halunneet tehdä aloituskynnyksen matalaksi. Personal training on hyvin pitkään ollut nimenomaan henkilökohtaista valmennusta, jossa valmentaja ja asiakas tapaavat kahdestaan treenien ja ravintovalmennuksen merkeissä, ja sitäkin meiltä saa. Mutta on olemassa myös toisenlainen valmennusmuoto, nimittäin pienryhmävalmennus.

Voiton pienryhmävalmennukset ovat aina olleet erittäin suosittuja. Askarruttaako sinua mitä tämä pienryhmävalmennus sitten oikein on? Lyhykäisyydessään se on personal training –valmennusta, mutta 4-5 henkilön ryhmässä. Jokainen asiakas otetaan yksilönä huomioon, mutta treenit ja tapaamiset valmentajan kanssa tapahtuvat ryhmänä.

Nyt olisikin oiva tilaisuus lähteä täysin uuteen ryhmään mukaan. Tähän ryhmään haemme mukaan vähän liikkuneita henkilöitä, jotka haluavat lähteä tekemään elämäntapamuutosta pienillä, mutta määrätietoisilla askelilla. Ryhmä starttaa maanantaina 13.8. ja yhteiset treenit ovat aina maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 19-20, eli kahdesti viikossa. Aiempaa liikuntataustaa et tarvitse, vain halun lähteä parantamaan kuntoasi ja terveyttäsi valmentajan antamien suuntaviivojen mukaan. Koska elämäntapamuutos ei tapahdu hetkessä, tähän ryhmään sitoudutaan 9 kuukaudeksi. Valmennus ei perustu tiukkaan kalorien laskentaan tai pikadieettiin, vaan muutoksia lähdetään tekemään pienillä helposti arkeen sujahtavilla muutoksilla. Valmennuksen aikana opit paljon uutta ravinnosta, harjoittelusta, unesta ja hyvinvoinnista yleensäkin. Saat tueksesi runsaasti maistuvia reseptejä, ravintovalmennusta, henkilökohtaisen kuntosaliohjelman sekä ennen kaikkea fiiliksen kattoon nostattavan ryhmähengen ja -tuen.

Valmentajan näkökulmasta nämä ryhmävalmennukset ovat aina todella mukavia, tykkään kovasti tästä valmennusmuodosta. Pääsen työskentelemään pienissä tiiviissä porukoissa, joihin poikkeuksetta syntyy aina todella hyvä ryhmähenki. Samankaltaisilla tavoitteilla ryhmään tulevat saavat tsemppi- ja vetoapua toisiltaan. Pidemmässä valmennuksessa on todella kiva nähdä kuinka asiakkaat kasvavat henkisesti todella paljon, itseluottamus paranee ja treenimotivaatio sekä halu oppia kasvavat pala palalta, fyysisiä tuloksia unohtamatta.

Minulla on ollut samankaltainen vähän liikkuneiden ryhmä valmennuksessa viime syksystä lähtien, annetaan heidän kertoa miltä valmennus on tuntunut:

”Treenit etenevät suunnitelmallisesti, ne selitetään ja näytetään hyvin ja myös valvotaan että ne tehdään oikein - ammattitaitoinen ote! Ryhmän yksilöiden erot/ominaisuudet otetaan hyvin huomioon, yksilöllistä ohjausta saa monipuolisesti niin treeniin, kuin ravintoonkin, sekä jokaisen oman henkilökohtaisen motivaation löytymiseen. Valmennusryhmään kuuluminen saa lähtemään treeneihin vaikka joskus ei niin huvittaisikaan, ryhmältä saa tukea ja yhdessä voimme jakaa kokemuksia. Joonakselta on helppo kysyä epäselviä asioita niin treenistä, kuin ravinnosta. Tekemisen meininki J” -Sari

”Minulle valmennukseen lähteminen oli pitkän mietinnän tulos. Kynnys lähteä liikkumaan oli noussut ja motivaatio hiipunut. Tarvitsin jotain buustausta innostuakseni liikunnasta uudelleen. Valitsin ryhmävalmennuksen jotta saisin ryhmän tuen. Aluksi ryhmään meneminen jännitti ja tuntui oudolta koska olen aina liikkunut yksin. Nopeasti kuitenkin huomasin että ryhmässä liikkuminen oli hauskaa ja hyödyllistä. Yhdessä tehden ryhmä luo sopivaa painetta että tulee yritettyä enemmän kuin yksin. Vaikka ryhmässä liikutaankin, niin omat liikkumisen rajoitteet myös huomioidaan niin että pystyn kuitenkin tekemään vastaavia liikkeitä. Valmentaja myös sopivasti haastaa tekemään enemmän kuin mihin itse uskoo. Valmennuksen ehdottomasti parhaita asioita on parantunut elämän laatu, iloa ja eloa mm. unen laadun parantuessa. Pienin askelin edetään niin että muutoksiin ehtii tottua. Liikunnan ilo on taas löytynyt ja harjoitukset on merkattu kalenteriin niin että muut menot sovitaan niiden mukaan. Valmennusta voin suositella kaikille ikään ja kokoon katsomatta ketkä vaan haluavat sitoutua elämän muutokseen, isoon tai pieneen.” –Marjut

PS. käy lukemassa myös Matin tarina Voiton asiakastarinoista

Avainsanat: 
personal trainer, personal training, pienryhmävalmennus

Tutustu valmennuksiimme ja ota yhteyttä!


Personal training

räätälöityä valmennusta juuri Sinulle

Lue lisää..


Duo-valmennus

valmennusta sinulle ja kaverillesi

Lue lisää..


Voittoryhmä-valmennukset

valmennusta suosituissa pienryhmissä

Lue lisää..


Yritys-valmennus

valmennusta yritysporukalle

Lue lisää..

Uusimmat blogissa

04.12.2019

Palautuminen

11.11.2019

Yritysvalmennus

07.11.2019

Pienillä teoilla ”Kohti ääretöntä ja sen yli!”

30.09.2019

Terveellisen ruokailun ja painonpudotuksen ABC

Liikuntakeskus Voitto

Terminaali

Tyrnäväntie 16
90400 Oulu

p. 044 988 0777 (ma-to klo 15-19 ja pe klo 11-14)
info@liikuntakeskusvoitto.fi

Jos sähköpostiisi ei vastata yhden arkipäivän viivellä, niin jotain on pielessä. Tarkista roskapostisi ja soita meille tarvittaessa!

   

© Liikuntakeskus Voitto
www: WebWire

Voitto avoinna kulkukortilla ma–su klo 05–23

Asiakaspalvelu ma–to klo 15–19 
ja pe klo 11–14 (kesä- ja heinäkuussa perjantaisin suljettu)

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirje!

Sähköpostiosoite