Pienryhmävalmennus! | Liikuntakeskus Voitto
Skip to content

Pienryhmävalmennus!

Pienryhmävalmennukseen än yy tee NYT!

Kesä alkaa olla lopuillaan ja se näkyy myös siinä, että ihmiset alkavat taas kuntoilla enemmän. Myös Voiton pienryhmävalmennuksissa on tilaa syksyn starttaajille. Mikäli olet miettinyt personal training -valmennusta, kannattaa pienryhmävalmennusta miettiä yhtenä vaihtoehtona. Tässä tekstissä avaan hiukan sitä, mistä Voiton pienryhmävalmennukset rakentuvat.

Pienryhmävalmennus on mahtava keino saada henkilökohtaista opastusta, kannustusta ja lisämotivaatiota omiin tavoitteisiin. Ryhmät treenaavat kaksi kertaa viikossa, ryhmästä riippuen joko maanantaisin ja keskiviikkoisin tai tiistaisin ja torstaisin. Treeniaika on yksi tunti. Pienryhmävalmennus ei ole ryhmäliikuntaa, vaan sanan varsinaisessa merkityksessä valmennusta PIENryhmässä. Ryhmät ovat maksimissaan 5 hengen suuruisia, mikä takaa sen, että me valmentajat pystymme huomioimaan henkilökohtaisesti kaikki ryhmän jäsenet.

100 % varmuudella takaan, että pienryhmässä kuntotasosi, niin lihasvoimasi kuin peruskuntosi, lähtevät nousuun. Teemme myös liikkuvuusharjoittelua joka treenin yhteydessä. Treenit rakentuvat alkulämmittelystä, johon sisällytämme aina liikkuvuutta lisääviä ja lihastasapainoa kehittäviä harjoitteita. Varsinainen treeni koostuu asiakkaista riippuen erilaisista lihasvoimaa kehittävistä harjoitteista, joissa huomioidaan niin ylävartalon, keskivartalon kuin alaraajatkin. Myös sykettä nostattavia intervalliluontoisia harjoitteita sisällytämme mukaan ohjelmaan.

Ravintovalmennus kuuluu oleellisena osana Voiton pienryhmävalmennuksiin. Olipa tavoitteesi lihasmassan kehittäminen, painonpudotus, kiinteytys, vireyden lisääminen tai kuntotasosi nosto, saat opastusta ja neuvontaa myös syömiseen. Valmiiden reseptien lisäksi annamme sinulle henkilökohtaista opastusta siihen, kuinka koostaa päivittäinen syömisesi huomioiden lähtötilanteesi sekä tavoitteesi.

Eipä unohdeta ehkäpä kaikkein tärkeintä asiaa: sosiaalista tukea! Se tuki, jonka saat muulta ryhmältä sekä tietenkin meiltä koutseilta, on korvaamattoman tärkeää! Minulle koutsina yksi hienoimpia hetkiä on se, kun näen ryhmäläisten tsemppaavan toinen toistaan treenien aikana. Ovatpa monet ryhmäläiset ystävystyneet ja ryhmäytyneet keskenään siinä määrin, että ovat treenanneet yhdessä myös ohjattujen ryhmätreenien ulkopuolella. Se jos mikä takaa pysyvyyttä ja jatkuvuutta harjoitteluun! Ylipäätänsä Voiton pienryhmissä kantavana prinsiippinä on se, että treenaamme ilon kautta hymy huulilla. Harjoittelun tulee olla kivaa!

Mitä tämä lysti sitten maksaa? Kolmen kuukauden pienryhmävalmennus (24 ohjattua harjoitusta) kustantaa 280e/kk. Kuuden kuukauden (50 ohjattua harjoitusta) vastaava setti on 250e/kk, yhdeksän kuukauden (72 ohjattua harjoitusta) 220e/kk ja vuoden (100 ohjattua harjoitusta) pienryhmävalmennus 190e/kk.

Pienryhmässä saat:
- 2 ammattilaisen ohjaamaa harjoitusta per viikko ja ryhmän ja valmentajien tuen
- henkilökohtainen kuntosaliohjelma, mikäli koet sen tarpeelliseksi
- henkilökohtainen ravintoneuvonta
- liiketekniikat kuntoon
- lisää voimaa, peruskuntoa ja liikkuvuutta
- runsaasti tietoa kuntoilusta, treenaamisesta, terveellisestä syömisestä

Mikäli haluat nostaa hyvinvointisi tasoa ja lähteä mukaan Voiton pienryhmiin, varaa aikasi ilmaiseen valmennuskonsultaatioon tai laita sähköpostia osoitteeseen mikko@liikuntakeskusvoitto.fi tai joonas@liikuntakeskusvoitto.fi.

Tervetuloa rohkeasti mukaan! Näissä pienryhmissä on vapaita paikkoja:

Minun tiistaina ja torstaina kello 18-19 treenavassa ryhmässä on kaksi paikkaa vapaana

Joonaksen maanantaisin ja keskiviikkoisine kello 18-19 ryhmässä on myös pari paikkaa vapaana.

Valmentaja Mikko

Avainsanat: 
valmennus, mikko törmälehto, Voitto

Tutustu valmennuksiimme ja ota yhteyttä!


Personal training

räätälöityä valmennusta juuri Sinulle

Lue lisää..


Duo-valmennus

valmennusta sinulle ja kaverillesi

Lue lisää..


Voittoryhmä-valmennukset

valmennusta suosituissa pienryhmissä

Lue lisää..


Yritys-valmennus

valmennusta yritysporukalle

Lue lisää..

Uusimmat blogissa

04.12.2019

Palautuminen

11.11.2019

Yritysvalmennus

07.11.2019

Pienillä teoilla ”Kohti ääretöntä ja sen yli!”

30.09.2019

Terveellisen ruokailun ja painonpudotuksen ABC

Liikuntakeskus Voitto

Terminaali

Tyrnäväntie 16
90400 Oulu

p. 044 988 0777 (ma-to klo 15-19 ja pe klo 11-14)
info@liikuntakeskusvoitto.fi

Jos sähköpostiisi ei vastata yhden arkipäivän viivellä, niin jotain on pielessä. Tarkista roskapostisi ja soita meille tarvittaessa!

   

© Liikuntakeskus Voitto
www: WebWire

Voitto avoinna kulkukortilla ma–su klo 05–23

Asiakaspalvelu ma–to klo 15–19 
ja pe klo 11–14 (kesä- ja heinäkuussa perjantaisin suljettu)

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirje!

Sähköpostiosoite