SM-kisat | Liikuntakeskus Voitto
Skip to content

SM-kisat

Moikka!

MInä olen pesäpallon Suomenmestari vuosimallia 1990. Lajina pesäpallo, joukkueena Sotkamon Jymy ja ikäluokkana C-pojat. Lopputurnaus pelattiin muustaakseni Raahessa. Meillä oli mahtava joukkue, josta syystä tuli menestystä ja siitä syystä minä en tainnut pelata yhtään peliä tuossa tapahtumassa. Muuten pääsin kyllä pelaamaan. Kuluntalahdessa löin kerran kakkosrajasta reilun noin 50 metriä laittoman. Jalkapallomaalin ylätolppa saataa vapista vieläkin. Samasta pelistä on muitakin muistoja. Me voitettiin reilusti, mutta harvoin valmentajalla on mennyt minun kanssa hermot. Silloin meni. Ulkopelikuvio ei mennyt nappiin.

Koripallossa näytöt Kainuun junnusarjoista olivat kovat. Lisäksi kiersimme Sotkamon porukalla katukoristurnauksia ympäri Suomea. Niin paljon jaksettiin matkustaa, että meidät valittiin vuoden katukorisjoukkueeksi Suomessa vuonna 1993. Syynä ei todennäköisesti ollut menestys, vaan ahkera osallistuminen. Joukkueen nimi oli muuten osuvasti Keskoset. Sitten kun minut kutsuttiin Helsingin Panttereihin pelaamaan, niin ei mennyt ihan putkeen. Treenimäärät olivat kovia, varsinkin kun en ollut tottunut treenaamaan.

Kahvakuulan kanssa kävin testailemassa jonkun kerran kisoja. 32 kilon kahvakuulalla tein omalla pihalla noin 60 tempausta. Oli pakkasta ja hanskat kädessä. Silloin SE oli jotain 70 luokkaa ja minä olin lähes varma että pienellä treenillä ja sisätiloihin siirtymisellä tulos paranee varmasti. Ei parantunut.

Viime syksyn treenit kulkivat Aappo Vähäkuopuksen ohjauksessa erinomaisesti. Tavoitteena oli esimerkiksi löytää kivuton punnerrusliike. Solisluu on olkapään päästä hieman irti ja penkkiä en ole pystynyt tekemään kolmeen vuoteen. Niin se vain yksilövalmennuksessa löydettiin sopiva kulma punnertamiseen. Muut tavoitteet olivat 200kg maastaveto, 150kg kyykky ja leuanveto 50kg. Osaan päästiin ja osaan ei. Mutta voimaharjoittelu on maistunut erittäin maukkaalta!

Nyt kun noista aikaisemmista pettymyksistä on selvitty (ei ne oikeasti ole mitään pettymyksiä olleet, muut ovat vain olleet parempia) niin minä lähden SM-kisoihin. 44-vuotta koputtelee omalla ovella ja olen löytänyt oman lajini. Tähtään Lisäpainoleuanvedon SM-kisoihin! Kisat pidetään Helsingissä 16.2. Luokkana on miehet 40 vuotta ja +110 kiloa. Harmi että siellä ei ole miehet 120kg painoluokkaa. Siinä olisi varmasti vähemmän kilpailijoita.

Tuomo

ps. Kuten asiaan kuuluu, muutoksia tulee aina. Niin kuntoilussa kuin elämässä muutenkin. Olin kaksi viikkoa kipeänä ja treenit olivat totaalisesti tauolla. Sovittiin Aapon kanssa, että torstaina valmennuksessa kokeillaan kulkeeko se leuanveto yhtään. Kilpailuihin ilmoittautuminen päättyy 2.2., joten vielähän tässä on aikaa!

 

 

Avainsanat: 
leuanveto, yrittäjä, haaste

Tutustu valmennuksiimme ja ota yhteyttä!


Personal training

räätälöityä valmennusta juuri Sinulle

Lue lisää..


Duo-valmennus

valmennusta sinulle ja kaverillesi

Lue lisää..


Voittoryhmä-valmennukset

valmennusta suosituissa pienryhmissä

Lue lisää..


Yritys-valmennus

valmennusta yritysporukalle

Lue lisää..

Uusimmat blogissa

04.12.2019

Palautuminen

11.11.2019

Yritysvalmennus

07.11.2019

Pienillä teoilla ”Kohti ääretöntä ja sen yli!”

30.09.2019

Terveellisen ruokailun ja painonpudotuksen ABC

Liikuntakeskus Voitto

Terminaali

Tyrnäväntie 16
90400 Oulu

p. 044 988 0777 (ma-to klo 15-19 ja pe klo 11-14)
info@liikuntakeskusvoitto.fi

Jos sähköpostiisi ei vastata yhden arkipäivän viivellä, niin jotain on pielessä. Tarkista roskapostisi ja soita meille tarvittaessa!

   

© Liikuntakeskus Voitto
www: WebWire

Voitto avoinna kulkukortilla ma–su klo 05–23

Asiakaspalvelu ma–to klo 15–19 
ja pe klo 11–14 (kesä- ja heinäkuussa perjantaisin suljettu)

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirje!

Sähköpostiosoite