Treenaatko sinä kesällä? Minä treenaan! | Liikuntakeskus Voitto
Skip to content

Treenaatko sinä kesällä? Minä treenaan!

Moikka!

Kesä tulee (juuri tänään ei tunnu siltä), ja se on aivan älyttömän siisti juttu. Minä ainakin meinaan liikkua kesällä paljon. Rullaluistelua, fillarointia, katukorista, kahvakuulatreeniä ja kävelyä tulee varmasti tehtyä. Ja toki salilla pitää käydä lähes normaaliin malliin. 

Viime kesän parhaat urheiluhetket saatiin Torikoriksessa. Pelasimme VoittoBasketin ikämiesporukalla kovimmassa, eli kilpasarjassa. Vastustajat olivat nuorempia, nopeampia, ja osasivat myös heittää. Takkiin tuli niin kuin arvata saattaa, mutta aurinko paistoi! Oli todella hieno ja hikinen päivä. Ensi kesän Torikoris on Oulun torilla 13.7. Siellä me taas pelataan, ja tietysti siinä kovimmassa sarjassa.

Luistelulenkkejä tein viime kesänä kolme. Tästä on siis varaa parantaa. Kahvakuulaa pitää myös muistaa ulkoiluttaa viime kesää enemmän. Ostin keväällä 2006 ikioman 24-kiloisen kahvakuulan. Uusi ystäväni tuli mukanani Vuokatin mökille. Lomasää oli lämmin, jopa aavistuksen kuuma. Noin 28 asteen lämpötilassa keksin viedä kahvakuulan mukanani veteen. Vyötäröön asti vettä ja sitten treenaamaan. Hirveästi en vielä tuolloin osannut kahvakuulalla tehdä, mutta voin kertoa, että esimerkiksi etuheilautuksella saa aikaan melkoisen pärskeen! Tämä pitääkin ottaa uusiksi.

Kesällä kannattaa tehdä myös kuntosalitreeniä. Ei muuta kuin fillari alle ja Voittoon. Lämmittelyt ja loppuverkat tulee tehtyä ulkona liikkuen. Viime kesän kuumuudessa Voiton ilmastointi näytti jälleen toimivuutensa, ja treenaaminen oli miellyttävää sopivassa lämpötilassa.

Meidän kesäkortti on muuten taas myynnissä. Määräaikainen Voittojäsenyys ajalle 13.5.-1.9. hintaan 99€. Jäsenyyden ostaminen onnistuu helposti osoitteessa www.liikuntakeskusvoitto.fi

Voiton onnellinen omistaja Tuomo

 

Tuomo

 

Avainsanat: 
Kesäkunto, treeniä kesällä, kesäkortti, tarjous

Tutustu valmennuksiimme ja ota yhteyttä!


Personal training

räätälöityä valmennusta juuri Sinulle

Lue lisää..


Duo-valmennus

valmennusta sinulle ja kaverillesi

Lue lisää..


Voittoryhmä-valmennukset

valmennusta suosituissa pienryhmissä

Lue lisää..


Yritys-valmennus

valmennusta yritysporukalle

Lue lisää..

Uusimmat blogissa

04.12.2019

Palautuminen

11.11.2019

Yritysvalmennus

07.11.2019

Pienillä teoilla ”Kohti ääretöntä ja sen yli!”

30.09.2019

Terveellisen ruokailun ja painonpudotuksen ABC

Liikuntakeskus Voitto

Terminaali

Tyrnäväntie 16
90400 Oulu

p. 044 988 0777 (ma-to klo 15-19 ja pe klo 11-14)
info@liikuntakeskusvoitto.fi

Jos sähköpostiisi ei vastata yhden arkipäivän viivellä, niin jotain on pielessä. Tarkista roskapostisi ja soita meille tarvittaessa!

   

© Liikuntakeskus Voitto
www: WebWire

Voitto avoinna kulkukortilla ma–su klo 05–23

Asiakaspalvelu ma–to klo 15–19 
ja pe klo 11–14 (kesä- ja heinäkuussa perjantaisin suljettu)

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirje!

Sähköpostiosoite