Valmentaja Joonas Hakala | Liikuntakeskus Voitto
Skip to content

Valmentaja Joonas Hakala

Miten minä päädyin personal traineriksi ja Voittoon?

En voi sanoa että olisin aina pikkupojasta saakka halunnut personal traineriksi. Ei personal trainereitä tainnut silloin suomenmaassa olla kun minä olin pieni. Vielä nuorenakin personal trainerit olivat vain jotain sellaista joihin vain Hollywoodin näyttelijöillä oli mahdollisuus, eikä opinto-ohjaajan uravaihtoehtopankistakaan kyseistä ammattia löytynyt. Onneksi ajat muuttuvat, ja valmennuspalvelut ovat nykyään kaikkien saatavilla, ja meille personal trainereille riittää töitä.

Sen olen kuitenkin tiennyt pienestä saakka että haluan tehdä töitä liikunnan parissa. Haaveena oli ensin pääsy ammattiurheilijaksi ja myöhemmin ammattivalmentajaksi. Kaikki toimintani tähtäsi jo lukioikäisenä siihen että opinnot tulevat jatkumaan joko yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa liikuntaa lukien. Se että urheilu kiinnosti enemmän kuin lukeminen, johti siihen että yliopiston pääsykokeiden portit eivät koskaan auenneet. Näin jälkikäteen olen tyytyväinen miten tieni on johtanut ammattikorkeakoulututkinnon jälkeen tähän.

Opiskelin siis liikunnanohjaajaksi Rovaniemen ammattikorkeakoulussa erikoistuen valmennukseen. Vielä silloin mietin että urheilijoiden valmennus tulisi olemaan minun juttuni. Opintojen jälkeen kuitenkin piti päästä sellaiseen työhön kiinni joka tuo leivän pöytään. Siihen valitettavan harvalukuiseen joukkoon, eli urheiluvalmentajiin suomessa jotka nauttivat täyttä palkkaa, ei ollut reittiä näkyvissä. Päädyin siis tekemään liikunnanohjaajan töitä kunnan palveluksessa. Oli terveysliikuntaprojektia, ryhmäliikunnan ohjausta sekä uimahallissa ja kuntosalilla työskentelyä noin 10 vuoden ajan. Näiden vuosien aikana opin paljon, ja kävin myös personal trainerin koulutuksen. Vaikka työtehtävät olivat vaihtelevat ja monipuoliset alkoi veri vetää toisenlaisiin hommiin.

Olimme perheenä jonkin aikaa miettineet Ouluun muuttoa, kun täällä asuivat myös sisko perheineen sekä omat vanhempani. Olin vuosien mittaan käynyt useammankin Tuomon kahvakuulakoulutuksen ja myös mainiossa kuulahullutapahtumassa, joiden myötä Voiton kahvakuulamies oli minulle tuttu. Siskoni oli tainnut jossain Tuomon pitämässä kahvakuulatapahtumassa vinkata että Ouluun muutto kiinnosti minua. Talvella 2015 asiat johtivat siihen että laitoin työhakemuksen Voittoon, ja kiitos Tuomon ja silloisen toisen omistajan Elinan, olen päässyt osaksi tätä Voiton huikeaa valmennustiimiä. Se että pääsen työskentelemään, omasta mielestäni yhden suomen parhaista personal trainereistä, Mikko Törmälehdon kanssa ajatuksia päivittäin vaihtaen, on suuri etuoikeus. Omakin kehitys valmentajana on tässä seurassa taattua.

Terveisin Joonas

ps. minun ja Mikon pienryhmävalmennuksissa on tilaa! Varaa ilmainen valmennuskonsultaatio tästä!

 

 

Tutustu valmennuksiimme ja ota yhteyttä!


Personal training

räätälöityä valmennusta juuri Sinulle

Lue lisää..


Duo-valmennus

valmennusta sinulle ja kaverillesi

Lue lisää..


Voittoryhmä-valmennukset

valmennusta suosituissa pienryhmissä

Lue lisää..


Yritys-valmennus

valmennusta yritysporukalle

Lue lisää..

Uusimmat blogissa

04.12.2019

Palautuminen

11.11.2019

Yritysvalmennus

07.11.2019

Pienillä teoilla ”Kohti ääretöntä ja sen yli!”

30.09.2019

Terveellisen ruokailun ja painonpudotuksen ABC

Liikuntakeskus Voitto

Terminaali

Tyrnäväntie 16
90400 Oulu

p. 044 988 0777 (ma-to klo 15-19 ja pe klo 11-14)
info@liikuntakeskusvoitto.fi

Jos sähköpostiisi ei vastata yhden arkipäivän viivellä, niin jotain on pielessä. Tarkista roskapostisi ja soita meille tarvittaessa!

   

© Liikuntakeskus Voitto
www: WebWire

Voitto avoinna kulkukortilla ma–su klo 05–23

Asiakaspalvelu ma–to klo 15–19 
ja pe klo 11–14 (kesä- ja heinäkuussa perjantaisin suljettu)

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirje!

Sähköpostiosoite