VuosiVoitto | Liikuntakeskus Voitto
Skip to content

VuosiVoitto

Terve!

Elokuun ensimmäisenä päivänä 2019 Liikuntakeskus Voitto täyttää viisi vuotta. Liikuntakeskuksen avaaminen on oikeasti aika iso ponnistus, eikä kypsään viiden vuoden ikään selviytyminen ole mikään itsestäänselvä tai varma juttu. Ennen Voiton avaamista meillä oli tarkat askelmerkit siitä, mitä ollaan tekemässä ja kenelle. Matkan varrelle on silti mahtunut monenlaista mutkaa ja välillä aika tiukkaakin kurvia. Yksi tukalimmista tilanteista oli heti ensimmäisenä avoimien ovien päivänä elokuun puolessa välissä vuonna 2014. Meillä oli isot mainosponnistukset monessa paikassa. Oli maikkaria, kadunvarsien mainostauluja, somerummutusta, jäätelöä, kaakaojuomaa, laitevalmistajan esittelijöitä paikalla ja odotimme tietysti kaupan käyvän isosti. Saatiin sinä päivänä kolme jäsentä. 

Ryhmäliikuntaan satsattiin alusta asti isosti. Ajatuksena oli, että otamme heti tämän porukan haltuun. 30 viikkotuntia muutamalle sadalle jäsenelle oli iso riski. Tunteja peruttiin yllättävän vähän, mutta tilanne oli haastava myös ohjaajille. Ei ole helppoa tai mielekästä ohjata kehonhuoltotuntia yhdelle osallistujalle, tai BodyPumpia kahdelle pumppaajalle. Nykyään ohjaajilla on onneksi kivaa, kun jumppaajia riittää. Alun haasteiden jälkeen Voitto onkin vakiinnuttanut toimintansa ja lunastanut paikkansa Oulun parhaiden ryhmäliikuntapaikkojen joukossa.

Yksin tätä kehitysmatkaa ei yrittäjä kuitenkaan olisi voinut kulkea. Työtä tehdään yhdessä tiimin kanssa ja kuten työyhteisöissä aina, mukaan mahtuu monenlaisia ihmisiä. Välillä on otettu yhteen, välillä itketty ja onneksi kuitenkin pääosin naurettu. Kaikesta on yritetty opia, ja tänäkin päivänä Voiton henkilökunta levittää ympärilleen positiivista energiaa ja ohjaa asiakkaita ammattitaidolla ja intohimolla.

Aikoinaan, kun Voitto oli ollut auki vasta pari viikkoa, meiltä kysyttiin ensimmäistä kertaa VuosiVoitto -jäsenyyttä. Asiakas pohti, että ollaanko me vuoden päästä vielä pystyssä. Yrittäjä sanoo siinä vaiheessa, että no tietysti ollaan. Hieman kuitenkin takaraivossa arvelutti. Nyt ei enää mietitytä, vaan olemme vuoden päästäkin olemassa, aivan varmasti. Ensimmäiset oppivuodet ovat takana päin, ja viisivuotias suuntaa katseen eteenpäin kohti seuraavia tavoitteita, visioita ja toivottavasti Voitto on pian myöskin lisääntymiskypsä. Lähde mukaan seuraavaan vuoteemme innostumaan, oppimaan uutta ja pitämään hauskaa! Tartu vuosikorttitarjoukseemme, ja hyppää Voiton matkaan!

Voiton yrittäjä Tuomo

Niin ja se tarjous. Se on kaikkien aikojen kovin. VuosiVoitto -jäsenyys 1-14.4. tarjoushintaan 295€! Uusille Voittolaisille hintaan lisätään liittymismaksu 19,90€. Tervetuloa!

Avainsanat: 
jäätiin henkiin, Voitto, vuosivoitto, viisi vuotta

Tutustu valmennuksiimme ja ota yhteyttä!


Personal training

räätälöityä valmennusta juuri Sinulle

Lue lisää..


Duo-valmennus

valmennusta sinulle ja kaverillesi

Lue lisää..


Voittoryhmä-valmennukset

valmennusta suosituissa pienryhmissä

Lue lisää..


Yritys-valmennus

valmennusta yritysporukalle

Lue lisää..

Uusimmat blogissa

04.12.2019

Palautuminen

11.11.2019

Yritysvalmennus

07.11.2019

Pienillä teoilla ”Kohti ääretöntä ja sen yli!”

30.09.2019

Terveellisen ruokailun ja painonpudotuksen ABC

Liikuntakeskus Voitto

Terminaali

Tyrnäväntie 16
90400 Oulu

p. 044 988 0777 (ma-to klo 15-19 ja pe klo 11-14)
info@liikuntakeskusvoitto.fi

Jos sähköpostiisi ei vastata yhden arkipäivän viivellä, niin jotain on pielessä. Tarkista roskapostisi ja soita meille tarvittaessa!

   

© Liikuntakeskus Voitto
www: WebWire

Voitto avoinna kulkukortilla ma–su klo 05–23

Asiakaspalvelu ma–to klo 15–19 
ja pe klo 11–14 (kesä- ja heinäkuussa perjantaisin suljettu)

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirje!

Sähköpostiosoite