Yrittäjäystävällinen | Liikuntakeskus Voitto
Skip to content

Yrittäjäystävällinen

Moikka!

Minä olen toiminut yrittäjänä vuodesta 2006. Yrittäjäksi ryhtyminen oli silloin pakon sanelema juttu. Astma oli äitynyt niin pahaksi, että psykiatrialla työskentely ei enää onnistunut. Varsinkin pitkien yövuorojen jälkeen olin niin tukossa, että töissä piti kulkea autolla. Tämä siksi, että Oulun mäkinen maasto tuntui liian raskaalta poljettavaksi. Toisaalta, ilman pakkoa en olisi koskaan tehnyt rohkea päätöstä ryhtyä yrittäjäksi. Kelan ehdottama osa-aikaeläke tuntui myös vastenmieliseltä ajatukselta.

Niin minä sitten rupesin yrittäjäksi. Eikä ole kaduttanut hetkeäkään. En edes tiedä olisiko minusta enää palkkatöihin. Todennäköisesti ei. Yrittämisessä on hirveästi minun luonteelleni sopivaa meininkiä. Välillä homma tuntuu raskaalta ja työt tuntuvat kaatuvan niskaan joka suunnasta. Mutta aina tulee niitä hetkiä, jolloin tuntuu että kaikki onnistuu ja asiakkaat tykkäävät meistä kovasti. Ja yksi aika kiva juttu on se, että saa valita työkaverit ihan itse.

Tänään minä aloitin valmennuksen. Valmennus tarkoittaa Voitossa sitä, että valmentaja auttaa asiakasta pysymään kunnossa tai jopa parantamaan kuntoa. Minun tavoitteeni syksylle ovat liikunnan monipuolistaminen, maastaveto 5x 150kg, 15 leukaa ja pieni viilaus ruokailuun. Aappo-valmentaja liikuttaa minua seuraavat kuusi kuukautta. Aivan supersiistiä!

Tämä jos mikä on yrittäjäystävällistä toimintaa. Saa itse täräyttää liikunta-ajat kalenteriin ja saapua paikalle. Huipputaitava valmentaja tulee paikalle samalla kellonlyömällä ja ihan vain minua varten. Otapa yrittäjä minusta mallia!

Onnellinen liikuntakeskusyrittäjä

Tuomo

tuomo@liikuntakeskusvoitto.fi

 

Tutustu valmennuksiimme ja ota yhteyttä!


Personal training

räätälöityä valmennusta juuri Sinulle

Lue lisää..


Duo-valmennus

valmennusta sinulle ja kaverillesi

Lue lisää..


Voittoryhmä-valmennukset

valmennusta suosituissa pienryhmissä

Lue lisää..


Yritys-valmennus

valmennusta yritysporukalle

Lue lisää..

Uusimmat blogissa

04.12.2019

Palautuminen

11.11.2019

Yritysvalmennus

07.11.2019

Pienillä teoilla ”Kohti ääretöntä ja sen yli!”

30.09.2019

Terveellisen ruokailun ja painonpudotuksen ABC

Liikuntakeskus Voitto

Terminaali

Tyrnäväntie 16
90400 Oulu

p. 044 988 0777 (ma-to klo 15-19 ja pe klo 11-14)
info@liikuntakeskusvoitto.fi

Jos sähköpostiisi ei vastata yhden arkipäivän viivellä, niin jotain on pielessä. Tarkista roskapostisi ja soita meille tarvittaessa!

   

© Liikuntakeskus Voitto
www: WebWire

Voitto avoinna kulkukortilla ma–su klo 05–23

Asiakaspalvelu ma–to klo 15–19 
ja pe klo 11–14

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirje!

Sähköpostiosoite