Maarit Katainen | Liikuntakeskus Voitto
Skip to content

Maarit Katainen

Hei! Olen Maarit, koulutukseltani erikoissairaanhoitaja, yrittäjä, ryhmäliikunnanohjaaja, senioreihin erikoistunut personal trainer, kuntosaliohjaaja ja hyvinvointivalmentaja.

Olen viimeisen 15 vuotta ohjannut erilaisia ryhmäliikuntatunteja mm. spinning, kahvakuula, joogaFlow, kehonhuolto ja lihaskuntojumppa. Olen liikkunut koko pitkän ikäni ja rakastan monipuolista liikuntaa, haluan tehdä sitä niin pitkään kuin mahdollista. Luonteeltani olen iloinen ja ulospäin suuntautunut, ohjaajana olen aika tarkka ja määrätietoinen mutta en tiukkapipoinen :) Pidän ihmisten kohtaamisesta ja haluan auttaa ihmisiä heidän omissa tavoitteissaan eteenpäin huomioiden ravinto-ohjauksen sekä mahdollisten sairauksien tuomat muutokset. Rohkaisen ihmisiä löytämään liikunnan ilon ja mielekkyyden jokaisen omassa ympäristössään ja omilla voimavaroilla toteutettuna.

Erikoissairaanhoitajan koulutus tuo ammattiosaamista erityisesti ikääntyvien kanssa työskentelemiseen. Useat ravintoasioiden koulutukset, kuten Diabetesliiton ravintoasioihin perehtyneen diabeteshoitajan pätevyys tuo monipuolista osaamista myös ravitsemuspuolelle, joten Senior Personal Trainer  – palvelut rakennetaan hyvin kokonaisvaltaisesti. Kannustan asiakasta luomaan itselleen sopivan tavoitteen, joka on mielekäs ja motivoi harjoittelemaan. Painopisteenä valmennuksessani on kokonaisvaltainen hyvinvointi sisältäen mm fyysisen toimintakyvyn arviontia ja testaamista, fyysisen kunnon osa-alueiden harjoittamista, ravinto-ohjausta ja mahdollisten sairauksien sekä tuki- ja liikuntaelimistön muutosten huomioimista! Vaikka olen erikoistunut senioreihin asiakaskuntaani kuuluu kaiken ikäisiä väliltä 13-86 v, joten ota rohkeasti yhteyttä!
 

Koulutus

Erikoissairaanhoitaja
Ryhmäliikunnanohjaaja
Senior personal trainer
Kuntosaliohjaaja
Hyvinvointivalmentaja
 

Asiakaspalautteita

”Valmennus vastasi odotuksiani juuri niin kuin olin toivonut, Maarit on erinomainen valmentaja, hän osasi ottaa huomioon juuri minut - sain sopivasti piiskaa, paljon tukea myös henkisesti. Kiitos kaikesta!" -Tuula

”Mukava ja asiantunteva ”traineri ”, sain uuden alun liikunnan aloittamiseen. Kiitos." -Raimo
 

Yhteystiedot

Puhelin: 044 326 5310
Sähköposti: maarit@liikuntakeskusvoitto.fi

 

Varaa veloitukseton konsultaatio

Liikuntakeskus Voitto

Terminaali

Tyrnäväntie 16
90400 Oulu

p. 044 988 0777 (ma-to klo 15-19 ja pe klo 11-14)
info@liikuntakeskusvoitto.fi

Jos sähköpostiisi ei vastata yhden arkipäivän viivellä, niin jotain on pielessä. Tarkista roskapostisi ja soita meille tarvittaessa!

   

© Liikuntakeskus Voitto
www: WebWire

Voitto avoinna kulkukortilla ma–su klo 05–23

Asiakaspalvelu ma–to klo 15–19 
ja pe klo 11–14 (kesä- ja heinäkuussa perjantaisin suljettu)

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirje!

Sähköpostiosoite