Mervi Pieniniemi | Liikuntakeskus Voitto
Skip to content

Mervi Pieniniemi

VoittoFysio

Olen ammatiltani ryhmäliikuntaohjaaja ja  fysioterapeutti. Minulla on pitkä ja vankka kansainvälinen kokemus erilaisten ryhmäliikuntatuntien ohjaamisesta. Lempilajeinani ovat olleet Pilates, Zumba ja lihaskuntotunnit. Lisäksi olen toiminut ohjaajakouluttajana.

Viime vuosina olen Sveitsissä asuessani syventänyt tieto-taitoani enemmän Pilateksen saralla mm. Bernissä (Art of Motion), ja olen ohjannut pääsääntöisesti Pilatesta. Olen todella innoissani, että saan ohjata jälleen rakkaassa kotikaupungissani!

Voitossa ohjaan VoittoFysio-tuntia. Tunneillani otan huomioon jokaisen osallistujan ja annan tarvittaessa eri variaatioita alkuasennoista ja liikeistä, jotta jokainen voi treenata oman kykynsä mukaan. Tunneillani saat ohjausta liikkuvan ja toimivan kehon harjoittamiseen ja mahdollisten kiputilojen vähentämiseen sekä vinkkejä itsehoitoon. Tervetuloa hyvän olon tunnille!

Liikuntakeskus Voitto

Terminaali

Tyrnäväntie 16
90400 Oulu

p. 044 988 0777 (ma-to klo 15-19 ja pe klo 11-14)
info@liikuntakeskusvoitto.fi

Jos sähköpostiisi ei vastata yhden arkipäivän viivellä, niin jotain on pielessä. Tarkista roskapostisi ja soita meille tarvittaessa!

   

© Liikuntakeskus Voitto
www: WebWire

Voitto avoinna kulkukortilla ma–su klo 05–23

Asiakaspalvelu ma–to klo 15–19 
ja pe klo 11–14 (kesä- ja heinäkuussa perjantaisin suljettu)

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirje!

Sähköpostiosoite