Tiina Vähä-Merilä | Liikuntakeskus Voitto
Skip to content

Tiina Vähä-Merilä

Tulen työskentelemään Voittoon myynnin ja digitaalisen markkinoinnin pariin. Työkokemusta myyntialalta on ehtinyt kertyä 17 vuotta. Kevättalvella 2019 jätin edellisen työni, ja hakeuduin digitaalisen markkinoinnin koulutukseen. Samalla tarjoutui mahdollisuus tulla harjoittelemaan digimarkkinointia Voittoon opintojen ohessa.

Tieni johti Voittoon maaliskuussa 2018 asiakkaan roolissa, kun puolisoni sai houkuteltua minut kanssaan duo-valmennukseen. Aiemmin olin aina ajatellut, ettei minusta kuntosalilla kävijää tule. Toisin kuitenkin kävi, ja jo ensimmäisen valmennuskuukauden jälkeen olin täysin ”koukussa”. Voitto onnistui muuttamaan positiiviseksi kaikki aiemmat mielikuvani kuntosalilla treenaamisesta, ja oli ilo huomata valmennuksen tuomat hyödyt arjen jaksamiseen. Kuntosalin lisäksi harrastan ratsastusta, ja arjessa minut pitävät liikkeellä myös perheemme kaksi koiraa.

On mahtavaa päästä osaksi Voiton ammattitaitoista, iloista ja energistä henkilökuntaa, sekä tulla tekemään Voiton huippuhyvät palvelut paremmin tunnetuksi tuleville asiakkaillemme.

Tiina 0413184555

tiina@liikuntakeskusvoitto.fi

 

Liikuntakeskus Voitto

Terminaali

Tyrnäväntie 16
90400 Oulu

p. 044 988 0777 (ma-to klo 15-19 ja pe klo 11-14)
info@liikuntakeskusvoitto.fi

Jos sähköpostiisi ei vastata yhden arkipäivän viivellä, niin jotain on pielessä. Tarkista roskapostisi ja soita meille tarvittaessa!

   

© Liikuntakeskus Voitto
www: WebWire

Voitto avoinna kulkukortilla ma–su klo 05–23

Asiakaspalvelu ma–to klo 15–19 
ja pe klo 11–14

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirje!

Sähköpostiosoite