Tuomo Kilpeläinen | Liikuntakeskus Voitto
Skip to content

Tuomo Kilpeläinen

Kahvakuulamies ja nykyinen Liikuntakeskus Voiton 100% omistaja.

Haluan näkyä Voitossa. Teen asiakaspalvelua ja haluan olla yritykseni edustaja myös meidän kaikille asiakkaille.

Teen Voitossa yritysryhmien kahvakuulaohjauksia, mutta minua paremmat hoitavat meillä liikuttamisen muuten. Meillä on töissä huipputaitavat valmentajat ja kaupungin parhaat ryhmäliikuntaohjaajat.

Kahvakuulan kanssa pääsin toteuttamaan yhtä unelmaani. Sain olla luomassa Kahvakuulamies -brändiä ja kahvakuulailusta tuli Suomessa iso juttu. Pääsin Radio Rockin Aamutiimiin vieraaksi, ohjasin Ismo Leikolaa Elixir-ohjelmassa ja malliehdokkaita Huippumalli haussa -ohjelmassa. Myös YLE TV2 on hyödyntänyt Kahvakuulamies-persoonaani Akuutti- ja Jumppa-ohjelmissaan. Koulutuksiini on osallistunut yli 2000 suomalaista.

"Sain tehdä lähes kymmenen vuotta töitä kahvakuulien parissa. Tajusin omasta mielestäni aika tärkeän jutun. Ihmiset pitää saada viihtymään. Siinä on myös Voiton toiminnan tärkeä kulmakivi. Minun paikkaan on kiva tulla. Niin kiva, että sinne tulee mentyä usein ja uudestaan."

Teen edelleen kahvakuulakoulutuksia tilauksesta. Myös kahvakuulia on myynnissä! Varasto löytyy Vantaalta ja kuulat ovat laadukkaita.

Näillä ja Voiton asioilla voit lähestyä minua tuomo@liikuntakeskusvoitto.fi

 

wrap

Liikuntakeskus Voitto

Terminaali

Tyrnäväntie 16
90400 Oulu

p. 044 988 0777 (ma-to klo 15-19 ja pe klo 11-14)
info@liikuntakeskusvoitto.fi

Jos sähköpostiisi ei vastata yhden arkipäivän viivellä, niin jotain on pielessä. Tarkista roskapostisi ja soita meille tarvittaessa!

   

© Liikuntakeskus Voitto
www: WebWire

Voitto avoinna kulkukortilla ma–su klo 05–23

Asiakaspalvelu ma–to klo 15–19 
ja pe klo 11–14 (kesä- ja heinäkuussa perjantaisin suljettu)

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirje!

Sähköpostiosoite