Lukujärjestys | Liikuntakeskus Voitto
Skip to content

Lukujärjestys

Lämpimästi tervetuloa mukaan Liikuntakeskus Voiton monipuolisille ryhmäliikuntatunneille! Jotta voisimme tarjota mahdollisimman turvallisen liikuntaympäristön, edellytämme että tunneille osallistutaan terveenä, ja että jokainen huolehtii hygieniasta omalta osaltaan siistimällä kuntoiluvälineet käytön jälkeen sekä pesemällä kädet ennen tunnille saapumista. 

Pyöräilytunneille otetaan 20 osallistujaa ja ryhmäliikuntasaliin 30. Tunneille voi ilmoittautua sisäänkirjautumisen yhteydessä tai ennakkovaraustunnuksilla jotka voi tilata asiakaspalvelusta.

Osa tunneista striimataan livenä VoittoKotiin! -palvelun kautta, ja osa striimatuista tunneista on katsottavissa myös tallenteena. Mikäli et ole Voiton jäsen, voit tilata VoittoKotiin! -palvelun helposti käyttöösi. Hintatiedot ja tilausohje löytyvät TÄSTÄ.

Video-ohjatut aamutunnit pyörivät normaalisti ryhmäliikuntasalissa. Reaaliaikainen lukujärjestys, ohjaajat ja mahdolliset aikataulumuutokset löytyvät TÄSTÄ LINKISTÄ.

LAUANTAIN TOIVOTUT

21.11. BODYATTACK™ / Henna
28.11. TANSSIMARATON / Mari
5.12. Kahvakuula90 / Mirka HUOM! Tunti alkaa jo klo 12:30
12.12. SH´BAM™ / Henna
19.12. X-MAS SPECIAL / Heidi

Voit tutustua alta myös tarkemmin ryhmäliikuntatunteihimme:

 

Liikuntakeskus Voitto

Terminaali

Tyrnäväntie 16
90400 Oulu

p. 044 988 0777 (ma-to klo 15-19 ja pe klo 11-14)
info@liikuntakeskusvoitto.fi

Jos sähköpostiisi ei vastata yhden arkipäivän viivellä, niin jotain on pielessä. Tarkista roskapostisi ja soita meille tarvittaessa!

   

© Liikuntakeskus Voitto
www: WebWire

Voitto avoinna kulkukortilla ma–su klo 05–23

Asiakaspalvelu ma–to klo 15–19 
ja pe klo 11–14 (kesä- ja heinäkuussa perjantaisin suljettu)

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirje!

Sähköpostiosoite