Mitä jäsenyyteen kuuluu? | Liikuntakeskus Voitto
Skip to content

Mitä jäsenyyteen kuuluu?

Voiton jäsenellä on oikeus kuntoilutilojen käyttöön ja ryhmäliikuntaan osallistumiseen sopimuksessa määriteltyinä kellonaikoina. Jäsenyyteen kuuluu kulkuavaimen käyttöoikeus ja ilmainen valmennuskonsultaatio. Konsultaation voi varata kulkuavainta noudettaessa tai osoitteesta http://liikuntakeskusvoitto.fi/fi/varaa-konsultaatio. Kulkuavaimella liikutaan ulko-ovista sisään, sekä käytetään pukukaappeja. Kulkuavain tulee noutaa Voiton asiakaspalvelusta ma–to klo 15–19 tai pe klo 11–14.

Lisäpalveluina asiakkaalla on mahdollisuus ostaa Liikuntakeskus Voiton tarjoamia valmennuspalveluita sekä VoittoKotiin! -palvelu. Terminaali -elämyskeskuksesta on ostettavissa runsaasti myös muiden toimijoiden liikunta- ja hyvinvointipalveluita. Voiton asiakkaat saavat alennuksia kumppaniyrityisten palveluista. Lisäksi vähintään vuoden voimassa ollut yhtäjaksoinen Liikuntakeskus Voiton jäsenyys oikeuttaa TosiVoittolaisen huokeisiin hintoihin. Katso kaikki edut tästä!

VoittoKotiin! -palvelu kattaa osallistumisen etänä lukujärjestykseen erikseen merkityille tunneille (livelähetykset ja tallenteet). Palvelu on pysyvästi maksuton niille Voiton jäsenille, joiden jäsenyys on ollut voimassa koronaepidemian aikana (15.3.-31.7.2020), ja joiden jäsenyys jatkuu edelleen. Uusille Voiton jäsenille ja ei-jäsenille palvelu on myynnissä kulloinkin voimassa olevan erillisen hinnaston mukaisesti. Palvelun normaalihinta on 19,90 € / kk määräaikaisena tilauksena. VoittoKotiin! -palvelun voi tilata laittamalla sähköpostia osoitteella info@liikuntakeskusvoitto.fi.

Ryhmäliikuntatunneille ilmoittaudutaan sisäänkirjautumisen yhteydessä. Jäsenillä on kuitenkin mahdollisuus tilata ennakkovaraustunnukset hintaan 2 € / kk lähettämällä pyynnön osoitteeseen info@liikuntakeskusvoitto.fi.
Tunnuksilla voi varata paikan etukäteen enintään kolmelle tunnille viikon aikana. Varaus tulee kuitata viimeistään 10 minuuttia ennen tunnin alkua sisäänkirjautumispäätteellä, tai peruuttaa viimeistään tunti ennen liikuntatunnin alkamista. Paikkakiintiöstä puolet on varattavissa vain sisäänkirjautumisen yhteydessä. Näin varmistamme että myös walk-in asiakkailla on mahdollisuus päästä tunneille. Tuntivarauksen voit tehdä täällä.

LIITTYMINEN

Jäsenyys ostetaan verkko-ostoksena Osta jäsenyys -kohdasta. Aluksi maksetaan liittymismaksu ja ensimmäinen kuukausi. Jäsenyys astuu voimaan ostohetkellä. VuosiVoitto-, ArkiVuosi- ja SuperPerhe-jäsenyys maksetaan kokonaisuudessaan ostohetkellä. SuperPerhe-jäsenyyden voi ostaa myös luottokortilla SuperParkin vastaanottotiskiltä joka päivä klo 11–19 välisenä aikana. Toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys (Voitto- ja ArkiVoitto-jäsenyys) maksetaan kuukausittain e-laskulla. Ohjeet asiakas saa asiakaspalvelusta kulkuavainta noudettaessa. Liikuntaseteleitä ja muita liikuntaetuja voit hyödyntää jo jäsenyyden ostovaiheessa. Valitse nettikaupassa maksutavaksi liikuntaseteli, ja maksu veloitetaan sinulta avainta noutaessasi. 

Voiton jäseniksi voivat liittyä 13 vuotta täyttäneet henkilöt. Alle 18-vuotias kuntoilee Voitossa huoltajansa vastuulla ja 13-14-vuotias ainoastaan yhdessä huoltajan kanssa. 13-14-vuotiaan kuukausihinta 26,90 €. Alle 18-vuotiaan huoltajan on oltava paikalla kulkuavainta noudettaessa. Alaikäisen jäsenyyden voi ostaa nettikaupastamme, mutta silloin jäsenyys tehdään täysi-ikäisen huoltajan tiedoilla! Tiedot korjataan kulkuavaimen noutovaiheessa. Jos olet ollut Voitossa jäsenenä aikaisemmin, tule asioimaan suoraan asiakaspalveluun!

LIITTYMISMAKSU

Jäsenyysjakson alussa maksetaan liittymismaksu 19,90 €.

LIIKUNTAETU

Liikuntakeskus Voitossa voit maksaa seuraavilla liikuntaetumaksuvälineillä:
EazyBreak, ePassi, Kunto ja Virkistys, Mind&Body, Smartum, TYKY ja Edenred Virike.

VOITON LIIKUNTAPALVELUT KATTAVAT

 • Upea Technogym ARTIS® -kuntosalilaitesarjan ensimmäisenä Suomessa
 • Technogym Pure Strength -vipuvarsilaitteet
 • Vapaat painot ja kyykkytelineet
 • Tilavan toiminnallisen harjoittelun salin
 • Kehonhuoltotilan
 • Ryhmäliikunnan 280 m2 salissa
 • Les Mills -tunnit sekä ohjaajien omat tunnit
 • Sisäpyöräily tyylikkäässä teatterimaisessa fillarisalissa. Pyöriä 36 kappaletta
 • Video-ohjatut tunnit Les Millsiltä ja lisäksi suomenkieliset Voiton omat tunnit
 • Laadukkaat Personal Training -palvelut ja ammattitaitoiset valmentajat
 • Säännöllisesti järjestettävät Inbody-mittaukset (jäsenille vain 10 €/mittaus!)
 • Saunat aina aukioloaikoina käytössä!
 • Ilmainen valmennuskonsultaatio

SAUNAT JA PUKUHUONEET

Voiton asiakkaiden käytössä on tilavat pukuhuoneet sekä suihku- ja saunatilat.
Pukukaappien lukitus ja kulku ulko-ovista toimii kätevästi jäsenyyteen sisältyvällä kulkuavaimella.

Wrap

Liikuntakeskus Voitto

Terminaali

Tyrnäväntie 16
90400 Oulu

p. 044 988 0777 (ma-to klo 15-19 ja pe klo 11-14)
info@liikuntakeskusvoitto.fi

Jos sähköpostiisi ei vastata yhden arkipäivän viivellä, niin jotain on pielessä. Tarkista roskapostisi ja soita meille tarvittaessa!

   

© Liikuntakeskus Voitto
www: WebWire

Voitto avoinna kulkukortilla ma–su klo 05–23

Asiakaspalvelu ma–to klo 15–19 
ja pe klo 11–14 (kesä- ja heinäkuussa perjantaisin suljettu)

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirje!

Sähköpostiosoite