Ryhmäliikuntatunneille tuntikuvaukset | Liikuntakeskus Voitto
Skip to content

Ryhmäliikuntatunneille tuntikuvaukset

Liikuntakeskus Voiton tunnit jaotellaan kevyisiin, keskiraskaisiin ja raskaisiin tuntityyppeihin.

Kevyitä tunteja ovat kehoa huoltavat tunnit: BODYBALANCE™, Fascial, Huoltava Jooga, Syvävenyttely, VoittoHuolto ja VoittoPilates. Nämä tunnit sopivat ryhmäliikunnan ensikertalaisille ja ihmisille, ketkä haluavat rentoutua arjen kiireessä ja samalla huoltaa sekä kehoa että mieltä.

Keskiraskaiksi merkityillä tunneilla sinulla on itsellä mahdollisuus valita tunnin intensiteettitaso. Ohjaaja antaa vaihtoehtoja niin liikkeissä, temmossa ja painovalinnoissa. Näitä tunteja ovat Kiinteytys, Fillaritunnit ja niiden yhdistelmät, ZUMBA™, CXWORX™, Kahvakuula, RPV, SuperBody, Kuntopiiri, Peppu30 ja SH’BAM™.

Raskaat tunnit sopivat kokeneille kuntoilijoille, mutta myös niissä on mahdollisuus tehdä kevyemmin ohjaajan opastuksen avulla. Karkota stressi ja buustaa aineenvaihduntaa seuraavilla tunneilla: BODYPUMP™, BODYCOMBAT™, BODYJAM™, Grit Cardio™, SPRINT™, CXWORX™ ja BODYATTACK™.

Liikuntakeskus Voitto

Terminaali

Tyrnäväntie 16
90400 Oulu

p. 044 988 0777 (ma-to klo 15-19 ja pe klo 11-14)
info@liikuntakeskusvoitto.fi

Jos sähköpostiisi ei vastata yhden arkipäivän viivellä, niin jotain on pielessä. Tarkista roskapostisi ja soita meille tarvittaessa!

   

© Liikuntakeskus Voitto
www: WebWire

Voitto avoinna kulkukortilla ma–su klo 05–23

Asiakaspalvelu ma–to klo 15–19 
ja pe klo 11–14 (kesä- ja heinäkuussa perjantaisin suljettu)

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirje!

Sähköpostiosoite